PlayStation 3:n myynnit rikkoivat uuden merkkipaalun / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3:n myynnit rikkoivat uuden merkkipaalun

16.11.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sony on ilmoittanut toimittaneensa jälleenmyyjille 70 miljoonaa PlayStation 3:a marraskuun 4. päivään mennessä. Alusta julkaistiin Japanissa ja Yhdysvalloissa aika tarkalleen kuusi vuotta sitten. Eurooppaan se saapui maaliskuussa 2007.

Myös vuoden 2005 lopulla julkaistu Xbox 360 on rikkonut 70 miljoonan toimituksen rajan. Microsoft ilmoitti asiasta viime kuussa.

Molemmat ovat kuitenkin luvuiltaan edelleen jäljessä Nintendon Wii-konsolia. Kuutisen vuoden ikään myöskin yltänyttä laitetta on Nintendon mukaan myyty maailmalla 97,18 miljoonaa kappaletta.

Move-ohjaimillekin vaikuttaa olleen kysyntää. Jälleenmyyjät ovat Sonyn mukaan napanneet laitetta 15 miljoonaa kappaletta vuodesta 2010 lähtien.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DraveN kuva
DraveN

Hyvä juttu. Pitää varmaan veropalautuksilla itekki käydä vihdoinkin ostamassa oma. Asiasta toiseen oli ihmeteltävää kun Hitman Absolution (360) oli tullut postilaattikkoon (ennakkotilattu sniper challenge varten) 20.päivä on vasta julkaisu yritin koodeilla saada asepakettia jne. mutta ei vielä toiminut koodit xD "arvelinkin" Tulikin jo testattua ja hyvältä vaikuttaa :) Onko ketään muuta joka sai pelin jo?!?

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä DraveN

Hyvä juttu. Pitää varmaan veropalautuksilla itekki käydä vihdoinkin ostamassa oma. Asiasta toiseen oli ihmeteltävää kun Hitman Absolution (360) oli tullut postilaattikkoon (ennakkotilattu sniper challenge varten) 20.päivä on vasta julkaisu yritin koodeilla saada asepakettia jne. mutta ei vielä toiminut koodit "arvelinkin" Tulikin jo testattua ja hyvältä vaikuttaa Onko ketään muuta joka sai pelin jo?!?

Juu, peli tuli myös itselle ja kuulemma parille kaverillekin. Vieläpä näemmä Ahvenanmaalta postitettu. En oo viel ehtiny kokeilee että toimiiko koodit, mutta huomasin keskiviikkona että playstation storeen ainakin lisätty jo 13 lisäosatavaraa (contracts-passi, suit&gun-kokoelma, 4 asua ja jotain random aseita) joten eiköhän noiden pitäisi toimia. Taitaa mennä ilta hitmanin, AC3:n ja kebabin merkeissä :D

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Aijai, noita on kyllä myyty PALJON. Wiitäkin melkein sata miljuunaa. Movekin on myynyt sentän ihan kiitettävästi.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Kuvani puhukoon puolestaan. Kahden vuoden etumatka... ehkä näin tämän, ehkä en. _o_