PlayStation 3:n verkkosotapeleissä koittaa rauha ensi vuoden alussa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3:n verkkosotapeleissä koittaa rauha ensi vuoden alussa

17.07.2013 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
9

Sony on ilmoittanut Twitterissä sulkevansa PlayStation 3:n SOCOM: Special Forces, SOCOM: Confrontation ja MAG -pelien verkkopalvelimet ensi vuoden alussa. Palvelimet suljetaan tammikuun 28. päivä 2014. Sonyn mukaan kyseessä on normaali toimenpide verkkopelien iän saavuttaessa tietyn pisteen.

PlayStation 2:lla verkkopelaajien suureen suosioon noussut SOCOM-sarja ei PlayStation 3:lla tavoittanut enää samaa taikaa kuin aiemmin ja vuonna 2011 julkaistu SOCOM: Special Forces jäi sarjan tekijän Zipper Interactiven viimeiseksi peliksi. Sony sulki studion vuoden 2012 alussa. Vuonna 2009 julkaistun SOCOM: Confrontationin kehitti myöhemmin Resident Evil: Operation Raccoon Cityn Capcomille tehnyt Slant Six Games.

Myös Zipper Interactiven kehittämä, vuonna 2010 julkaistu, MAG erosi muista lajityypin peleistä suurilla 256:n pelaajan taisteluillaan, ja sitä pelattiin paljon myös Pelaajan toimituksessa. Valitettavasti pelin päivitysten loppuminen jätti sen epätasapainoiseen tilaan ja valtaosa pelaajista siirtyi muihin peleihin.

SOCOM-peleistä poiketen MAG on puhdas verkkomoninpeli ilman minkäälaista yksinpeliä, joten sen pelaaminen loppuu palvelimien sulkemiseen.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Moromopo kuva
Moromopo

Dämn. Mag oli kyllä hiano peli etenkin kunnollisten porukoiden kanssa. Strategiaahan siinäkin oli, jota valitettavasti puuttuu edelleen konsoleilta. (Monet luultavasti on erimieltä, mutta kun eivät ole pelanneet näin selvän joukkoe rakenteen puutteesta, siis 128 pelaajan klaanin kanssa.)

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Voi hitsi, mun suosikkeja kumpikin.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

MAG:a tuli demon/betan verran kokeiltua ja potenttiaalia siinä oli, vaikka ongelmiakin löytyi. Harmi että hylkäsivät pelin konseptin yhden pelin jälkeen.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

MAG oli kyl hyvä peli. Ostaisin MAG 2:n heti enkä ees katsois BF4:n tai Codin suuntaan...

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Myös tuo SOCOM: Confrontation on pelkästään verkkomoninpeli.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Eipä tuolla väliä. Planetside 2 teki saman kuin mag, mutta kymmeniä kertoja paremmin. Ja onhan se tulossa plösö nelosellekkin.

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Pitäs varmaan p-boardin kesken laittaa matsia ja sanoa jäähyväiset magille, sen verran kova peli :D

Käyttäjän Masse007 kuva
Masse007

MAG oli kyllä hyvä peli. Tuli pelattua sitä ihan kiitettävästi...Toivottavasti MAG 2 tulee pleikka neloselle. Se olis komeeta!

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

MAG ei koskaan muhun iskenyt. Olen enemmän COD-miehiä.

Nostoja