PlayStation 3:ssa reilusti käyttämättömiä tehoja? / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3:ssa reilusti käyttämättömiä tehoja?

6.08.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
86

PlayStation 3:n pinnan alla piilee vielä huomattava määrä käyttämättömiä voimavaroja, ainakin Naughty Dogin kehittäjien mukaan. Naughty Dogin kehittämä Uncharted: Drake's Fortune julkaistiin viime syksynä. Peliä pidetään yhtenä huikeimmista PS3-peleistä, mutta kehittäjien mukaan vielä paljon parempaa on lupa odottaa. Naughty Dogin työntekijät nimittäin kertovat Unchartedin vievän vain noin 30-40 prosenttia PS3:n potentiaalista.

Naughty Dog on tällä hetkellä uuden projektin kimpussa, mutta on vielä epäselvää kehittääkö firma jatkoa Unchartedille vai onko kyseessä joku muu peli.

Lähde: ThreeSpeech

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

sen lauluja laulat ken leipää syöt

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Näin tämän uutisen yöllä muutamassa paikassa ja ihmettelin, että eikös tämä ole tullut jo aiemmin esiin vai onko minulla oikeasti kyky nähdä tulevaan?

...

Hetken etsinnät tuottivatkin tulosta:

http://pelaajalehti.com/2007/12/10/ps3-tehot-vakuuttivat-naughty-dogin-uncharted-drakes-fortune-seikkailu-ammuskelu-toiminta-viidakko-indiana-jones-pelit/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Xbox 360 jää "kokonaisuudessaan" tehoissa - PS3:lle,kuin "NALLI KALLIOLLE"!!!. =)

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

PS3:ssa on varmasti vielä suurin osa tehoista käyttämättä, mutta niitä pelejä, jotka käyttävät PS3:n kaikki tehoja, nähdään varmasti vasta PS3:n loppuaikoina. Uncharted on kyllä komea peli, mutta rukoilen että Naughty Dogin seuraavan projekti olisi uusi Jak & Daxter PS3:lle.......

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aina ne jauhaa noista piilotetuista tehoista. Löisivät ne pöytään eivätkä hypettäisi. Tehoja löytyy mutta näytönohjain laahustaa perässä.
Totuus Uncharted muka uskomattomasta grafiikasta: http://pixelperfectcomparison.blogspot.com/2008/05/uncharted-vs-gears-of-war.html

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pitää varmaan paikkansa, mutta toi tieto, että Uncharted käyttää 30-40% PS3:n tehoista on kyllä jo puolivuotta vanha.

Jänskää nähdä, mihin PS3 viellä venyy, kun Unchartedille tulee varmaan viellä jatkoakin. Pelinähän toi on yks tän hetken komeimmista (varsinkin vesi), joten pelottaakin ajatella mihin päästää, kun otetaan viellä toi 60-70% lisää koneesta irti.

Kun kerran tuli tehot puheeksi, niin jos oikein muistan, julkaisupelinä Resistance vei noin 10% PS3:n tehoista. Jänskää nähdä, miten Resistance 2 ja muut tulevat pelit ottavat koneesta irti. Tuskin viellä vuosiin päästään siihen, että pleikka kolosesta otettaisiin kaikki irti, mutta eikös tämä ole vaan hyvä. Tollatti on myös aika varmaa, että koneelle tulee pitkä elinikä. Eihän PS2:stakaan saatu kaikkia tehoja irti, kun vasta hiljattain God of War 2:n ja muiden mukana, mutta ainakaan itellä tämä ei yhtään pelaamista haitannut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tulisi nyt se Uncharted 2. Käyttäisi siinä viellä enemmän niitä tehoja. Sitten kyllä olisi niin namu graffat että.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti tekisivät Uncharted 2:sta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Xbox 360 jää ”kokonaisuudessaan” tehoissa - PS3:lle,kuin ”NALLI KALLIOLLE”!!!. =)

ja sanoi kuka onks xboxin missään pelissä muka kaikkia tehoja käytetty ei xboxsissa on 1000 kertaa paremmat graffat ku pleikka 3 saa nähdä tänä vuonna gears of war 2 upeita graffoja

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olipahan naurettavan paska vertailu tuo GeoW vs Uncharted. Pieniä suttuisia kuvia, jotka eivät tee oikeutta kummallekaan pelille. Oikeastihan molemmat pelit ovat ultimate hienon näköisiä ja jatko-osat varmasti vielä reilusti hienompia.