PlayStation 4 ja PlayStation VR rikkoivat taas merkittäviä miljoonarajapyykkejä / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 4 ja PlayStation VR rikkoivat taas merkittäviä miljoonarajapyykkejä

8.12.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Sony on kertonut PlayStation 4:n ja PlayStation VR:n rikkoneen jälleen merkittäviä myyntirajapyykkejä.

PlayStation 4 -konsolin kerrotaan ylittäneen jo 70 miljoonan myydyn kappaleen rajan. Joulukuun 3. päivään mennessä konsolia oli myyty 70,6 miljoonaa kappaletta. Viime vuoden lokakuussa ilmestynyt PlayStation VR taas on yltänyt 2 miljoonan kappaleen myynteihin. Kesäkuussa virtuaalitodellisuusvisiiriä oli myyty miljoonan kappaleen verran, joten myyntitahti on kiihtynyt vuoden loppupuoliskolla.

PlayStation VR:n myyntilukuja selittänee kasvanut pelitarjonta. Tällä hetkellä laitteelle on tarjolla 150 peliä, joita on myyty yhteensä 12,2 miljoonaa kappaletta. PS4-pelejä taas on Sonyn mukaan myyty 617,8 miljoonaa kappaletta. Lukema käsittää sekä digitaalisten että fyysisten kopioiden myynnit.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

PS4 on edelleen vain kolme kuukautta myöhässä PS2:n myynneistä. PS2 saavutti 70 miljoonaa noin 3 vuodessa 9 kuukaudessa, PS4 noin neljässä vuodessa.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Kova on vauhti, eikä ole osoittanut hiipumisen merkkejä koko elinkaarensa aikana. Lukujen kovuutta korostaa ennestään se, että nykyään tarjontaa laitteissa riittää kuluttajille yllin kyllin.
Ensi vuoden pelitarjontaa miettiessä on helppo uskoa, että vauhti ei hirveästi tule hyytymään. Tällaisten lukujen kanssa Sonylla ei liene mitään kiirettä julkistaa uutta konsolia.