PlayStation 4 vaikuttaisi muuttavan hyvin laajalti sen, miten PlayStation-kotikonsolin käyttöliittymää voidaan hyödyntää. Sony onkin julkaissut nyt videon, joka esittelee usein esimerkein, kuinka PlayStation 4 perusteiltaan toimiikaan.

Videolla esiin nousevat erityisesti uuden käyttöliittymän sosiaalisista medioista ottamat vaikutteet. Pelaajien trophy-saavutukset, omat pelivideot, ostokset ja vastaavat ovat nopeasti kavereiden nähtävissä yhdessä paikassa ja niistä voi käydä esimerkiksi jopa ”tykkäämässä” Facebook-malliin.  Luonnollisesti näitä tukemassa nähdään tietysti myös perinteinen tekstipohjainen viestittelymahdollisuus ja tällä kertaa myös eri pelien välillä toimiva ääni-chat.

Ominaisuuksien osalta merkittävä asia vaikuttaisi olevan varsinkin myös sutjakkaaksi tehty siirtyminen esimerkiksi PlayStation Storesta tai katsottavasta videosta kesken olevaan peliin. Storessa ainakin uuden Killzonen kohdalla pelaajilla näyttäisi olevan myös mahdollisuus valita, haluavatko he ladata pelistään ensin sen yksin- vai moninpelipuolen, mikä voikin nopeuttaa pelaamaan pääsyä uudella tavalla.

PlayStation 4:n sosiaalinen puoli korostuu myös mobiililaitetuella. Esimerkiksi kännykällään pelaajat voivat olla yhteydessä PlayStation-kamuihinsa ja siinä samalla ostaa myös Pleikkarilleen pelejä sekä laittaa ne lataukseen ilman tarvetta istua koko ajan sohvan pohjalla.

Ohessa mainittu pätkä kokonaisuudessaan.

Lisää luettavaa