PlayStation 4:lle saapuvasta Yakuza 4 Remasteredista julkaistiin ensimmäinen traileri / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 4:lle saapuvasta Yakuza 4 Remasteredista julkaistiin ensimmäinen traileri

26.10.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Sega on julkaissut ensimmäisen trailerin PlayStation 4:lle ehostettuna saapuvasta Yakuza 4:stä, joka julkistettiin aiemmin tänä vuonna.

Toukokuussa julkistettu remasterointi paljastettiin yhdessä niin ikään PlayStation 4:lle saapuvien Yakuza 3:n ja Yakuza 5:n kanssa.

Japaninkielisellä trailerilla nähdään uudistetun version uutta ilmettä sekä siihen tehtyä näyttelijämuutosta. Alkuperäisessä versiossa Toshiki Masudaa näytteli Hiroki Narimiya, mutta hänen jäätyään eläkkeelle roolista ja hahmon mallinnetusta ulkoasusta vastaa Toshiki Masuda.

Toistaiseksi sarjan neljättä ja viidettä osaa ei ole julkistettu saapuvaksi kuin Japanin markkinoille, mutta ottaen huomioon pelisarjan aiempien osien länsijulkaisujen, nähtäneen remasteroidut julkaisut myös todennäköisesti Euroopassa.

Yakuza 4 Remasteredin on määrä ilmestyä Japanissa alkuvuodesta 2019 ja Yakuza 5 Remastered seuraa perässä kevään 2019 aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Entäs PC? Zero löytyy Steamista, ensimmäinen Kiwami tulee, Kiwami kakkosesta tai muista ei tietoakaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Angel of Death

Entäs PC? Zero löytyy Steamista, ensimmäinen Kiwami tulee, Kiwami kakkosesta tai muista ei tietoakaan.

Pc-versio saattaa olla liikaa toivottu ainakin vielä toistaiseksi. 3-5 remasterit ovat todellakin vain remastereita alkuperäisistä PS3-peleistä, eikä kokonaisia remakeja kuten Kiwamit. Voi siis olla, että matkassa pc:lle olisi joitain ylimääräisiä mutkia. Kiwami 2 -porttaus on varmaan täysin kiinni Zeron ja Kiwami 1:n menestyksestä.

Vähän aikaista muutenkin pohtia vielä pc:n kohtaloa, kun ylipäätään länsijulkaisukin on vielä remasterien osalta virallista vahvistusta vailla. Japanin takia porttausta ei takuulla tehdä, joten järjestys menee luultavasti niin, että ensin tehdään länkkäreille lokalisoidut PS4-versiot ja sitten jo ne myy hyvin jatketaan myöhemmin vielä pc-versiolla.

Remasterit kyllä näyttää näiden kuvien ja videoiden perusteella kaikesta huolimatta aika PS3:n aikaisilta, joten tulee itse varmasti hommattua pleikkarille nämäkin mahdollisesta pc-versiosta huolimatta.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Yakuza kiinnostaa pelisarjana todella paljon, toviottavasti Kiwami 1 tulee tosiaan Playstation plussaan ensi kuussa, kuten jossain vaiheessa huhuiltiin.

Nostoja