PlayStation 4:lle yksinoikeudella matkaava Wattam on outouden juhlaa – katso vaikka itse / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 4:lle yksinoikeudella matkaava Wattam on outouden juhlaa – katso vaikka itse

1.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Katamari Damacyn luoneen Keita Takahashin uusin peli Wattam tulee epäilemättä olemaan jälleen erikoinen tapaus. Mikäli tätä ei jostain syystä uskonut vielä miehen aiempien pelien perusteella, on asiasta saapunut antamaan varmuuden reilut kaksi minuuttia pitkä pelikuvavideo uutukaisesta.

Yksinoikeudella PlayStation 4:lle matkalla oleva Wattam on eräänlainen kuvitelma siitä, mitä tapahtuisi, jos lasten lelut heräisivät henkiin. Idea peliin syntyi aikoinaan Takahashin ja tämän tyttären leikeistä ja nyt peli onkin ollut kehitteillä jo parisen vuotta.

Wattam on ainakin toistaiseksi saapumassa yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Pelin kehitys tapahtuu amerikkalaisessa Funomena-studiossa, jonka vuonna 2013 perustivat Journeyn luoneella Thatgamecompanylla vaikuttaneet Robin Hunicke ja Martin Middleton. Viimeksi studio esitteli laajemmalle yleisölle peliään joulukuisessa PlayStation Experience -tapahtumassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jäi kyllä epäselväksi mikä tässä on ideana. Kasata "ukkoja" tietty määrä ja "räjäyttää" ne? Kyllä tällaiset erikoiset tekeleet aina kiinnostaa, joten pitääpä seurailla mikä tämä on pelejään.