PlayStation 4:n cross-play-tuki voimistui! Rocket League nostettiin mukaan Fortniten rinnalle / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 4:n cross-play-tuki voimistui! Rocket League nostettiin mukaan Fortniten rinnalle

14.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Fortnite ei ole enää ainoa eri konsolialustojen välistä ristiinpelaamista tukeva peli PlayStation 4:llä. Osaksi Sonyn beta-ohjelmaa on liittynyt näin maanantaina Rocket League, jonka PS4-versiota voi pelata nyt netissä Xbox One- ja Switch-palloilijoiden kanssa.

Ominaisuus on kytkettävissä päälle ja pois pelin Options-valikon Gameplay-välilehdeltä.

Aiemmin Rocket League on tukenut PS4:llä ristiinpelaamista vain pc-version kanssa. Fortnite oli vastaavassa tilanteessa aina viime syyskuuhun asti, kunnes Sony taipui pidempään jatkuneen kritiikin jälkeen antamaan sille ensimmäisenä etuoikeuden.

Edelleen aivan kuka tahansa kehittäjä ei voi ottaa iloa irti ristiinpelaamisesta PlayStation 4:llä. Microsoftista ja Nintendosta poiketen Sony on halunnut lähestyä tukea ainakin aluksi selvästi varovaisemmilla otteilla. Se ei ole antanut vielä minkäänlaista lisätietoa esimerkiksi siitä, miten nopeasti muut pelit voisivat mahdollisesti hyötyä myös cross-playn hyödyntämisestä.

Seuraavana askeleena Rocket League -kehittäjä Psyonix on luvannut lisätä peliinsä mahdollisuuden alustojen välisille party-ryhmille. Sen on tarkoitus ilmaantua peliin osana sen tämän vuoden ensimmäistä isompaa päivitystä.

Lähde: Rocket League (kotisivu) 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Crossplayn yksi tärkeimmistä jutuista olisi nimenomaan partyt eri alustojen välillä.

Toki ehkäpä isoin varsinainen hyöty on se, että pelaajamäärät on isommat kuin yksittäisellä alustalla mutta jos kerran pelataan useiden alustojen kesken niin totta kai pitää pystyä muodostamaan tiimejäkin eri alustoilla pelaavien välille.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jei, kai.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Alustojen välistä tiimien luontia ollaan tässä odoteltu vaikka kuinka pitkään. Päivitys on luvassa toivottavasti piakkoin.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Aivan loistava uutinen, yks parhaimmista peleistä mitä pelannu ja pian saa koko köörin kanssa pelata ilman että joutuu loikkimaan PS, Switch ja PC version välillä. Ei tää mua auta D3sta nouseen champpiin mutta ehkä joku päivä!

Nostoja