PlayStation 4:n Deep Down onkin ilmaiseksi pelattava peli / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 4:n Deep Down onkin ilmaiseksi pelattava peli

22.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Capcomin PlayStation 4:ää varten työstämä luolastoseikkailu Deep Down jatkaa yllättämistä. Siinä missä tovi sitten selvisi, että peli sijoittuu tapahtumiltaan osin tulevaisuuteen, on sen nyt Tokyo Game Show -messujen yhteydessä vahvistettu olevan vieläpä myös ilmaiseksi pelattavissa oleva peli.

Länsimaiselle yleisölle asian on vahvistanut Sony Worldwide Studios -pomo Shuhei Yoshida Twitterin välityksellä. Samaa kautta mies myös vahvisti, että pelistä on määrä järjestää avoin beetatestaus joskus lähellä PlayStation 4:n helmikuussa tapahtuvaa Japanin-julkaisua.

Alkujaan Deep Down julkistettiin kuluvan vuoden helmikuussa osana PlayStation 4:n julkistustapahtumaa. Peli on nyt ensimmäistä kertaa ollut yleisön pelattavissa juurikin Tokyo Game Show'n yhteydessä.

Lähde: Shuhei Yoshida (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Miksi ihmeessä f2p? Vaikka nyt ei kuitenkaan aivan tarkalleen tiedetä minkätyyppinen tämä peli kokonaisuudessaan on niin silti tuntuu että f2p ei sovi tälle.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Ehkäpä tämän hetken kuumottavin uudensukupolven peli. :) Tulee sopivat demon/dark souls wipat, mutta taistelu vaikuttaa fyysisemmältä (toki varmasti syynä uusien koneiden tehot). Toivottavasti toteuttavat free to playn hyvin, kuten suhteellisen uutena esimerkkinä Dota 2, johon on tullutkin sijoitettua melkein pari sataa, vaikkei sillä saa mitään etua. Ja eikä lähetä edes puhumaan kuinka paljon on rahaa mennyt semmoiseen pikku peliin kuin World of Tanks. :)

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

JES!!

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus käyttäjältä Bonzei

Ehkäpä tämän hetken kuumottavin uudensukupolven peli. Tulee sopivat demon/dark souls wipat, mutta taistelu vaikuttaa fyysisemmältä (toki varmasti syynä uusien koneiden tehot). Toivottavasti toteuttavat free to playn hyvin, kuten suhteellisen uutena esimerkkinä Dota 2, johon on tullutkin sijoitettua melkein pari sataa, vaikkei sillä saa mitään etua. Ja eikä lähetä edes puhumaan kuinka paljon on rahaa mennyt semmoiseen pikku peliin kuin World of Tanks.

Jos Deep Downista tulee Capcomin nextgen DS + Monster hunter niin tuo kyllä voisi toimia. Valitettavasti en usko että Capcom laittaisi vain kosmeettisia asioita rahan taakse...

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Kauniin näköistä grafiikkaa :9. Animaatioista näkee että kyseessä on aivan selvästi Dragon's Dogman seuraaja.

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

No jaa, en tiedä onko hyvä juttu kun kyseessä on Capcom. Vahvassa muistisssa on vielä Street Fighter X Tekken -rahastus, josta onneksi maksoin vain 3€. Naurettava pay-to-win-peli, olisi pitänyt ostaa gemejä joilla sai statseja paremmaksi ja näillä statseilla sitten pelattiin muita vastaan netissä.

No, onhan tuo graafisesti erinoimainen kuten muutkin PS4-yksinoikeuspelit. Tulee varmasti kokeiltua, mutta rahaa en tule tuohon laittamaan.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Jaaha. En nyt tiedä onko hyvä, koska kyseessähän on Capcom.

Uusia armoreita? Vain 3€.
Uusia skillsejä? Vain 2€
Uusia aseita? Vain 3€
Uusia mappeja? Vain 10€
Tarinatila? Vain 15€
Hyvä loppu tarinalle? Vain 20€.

En ihmettelisi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Yllätys tosiaan !! Oon varannu ja maksanu jo tän pelin. Pakko kai se varaus on käydä sit vaihtamassa, kerran ilmaispeli on. Heh. Päivitys: Ei tarvi enää miettiä mihin vaihdan tuon varauksen. Testasin tänään PES 2014. Olen todella pettynyt !!!!!!! Pakko se on taas FIFA hommata.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Ehdottomasti yksi kiinnostavimmista nexgen-peleistä. Saa nähdä, että miten free2play onnistuu, mutta odotukset ovat kepeästi positiivisen puolella. Yllä oleva traileri on myös yksi hienoimmista trailereista mtä olen nähnyt ikinä.

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Oli varmaan kiinnostavin PS4 julkistamistilaisuuden peleistä, mutta mitä enemmän tästä kuulee niin sitä vähemmän tuntuu kiinnostavan.

Mutta tutkitaan ennen kuin hutkitaan toki. F2p voi myös olla tietysti ihan hyvin toteutettu.