Jo useamman kuukauden odoteltu Fallout 4:n monituki on tekemässä tuloaan myös PlayStation 4:lle vielä kuluvan viikon aikana, kertoi kehittäjä Bethesda Twitterissä.

Bethesda on vääntänyt jo pidemmän aikaa kättä Sonyn kanssa modien kokorajoitusten ja sisällön suhteen. Vielä syyskuussa kehittäjä jopa tuumaili, että sekä Skyrimin ja Fallout 4:n modit saattavat jäädä Sonyn konsolilla kokonaan haaveeksi. Xbox Onen puolella kokorajoitus liikkuu kahden gigatavun hujakoilla, kun taas PS4:llä joudutaan tyytymään mitä ilmeisimmin yhteen gigaan. The Elder Scrolls V: Skyrimissä ero on vielä suurempi Xbox One -pelaajien saadessa ladata modejaan peräti viiden gigatavun edestä. Ne kaikista hulvattomimmat muokkaukset jäävät myös haaveeksi, sillä modit tukevat loppupeleissä ainoastaan pelin omia grafiikka- ja äänitiedostoja.

Noin vuosi sitten ilmestyneen Fallout 4:n modituki mahdollistuu vielä loppuviikosta julkaistavan 1.8-päivityksen myötä. Päivitys tuo muassaan myös reilusti bugikorjauksia sekä PS4 Pro -tuen.

Pelaaja-lehden Fallout 4 -arvostelun voi lukaista täältä.

Lähde: Twitter/Bethesda, Eurogamer, VG247

Lisää luettavaa