PlayStation 4:n Ratchet & Clank -seikkailu lähestyy – tältä se nyt näyttää! / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 4:n Ratchet & Clank -seikkailu lähestyy – tältä se nyt näyttää!

10.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Sony ja Insomniac Games ovat julkaisseet ensimmäisen videon ja kuvamateriaalia PlayStation 4:lle saapuvasta Ratchet & Clank -pelistä. Insomniac lupaa, että ohesta löytyvä video sisältää pelikuvaa uutukaisesta, vaikkakin myös muutama otos ensi vuonna saapuvasta Ratchet & Clank -elokuvasta onkin myös ujutettu mukaan.

Uusi peli on eräänlainen uusioversio PlayStation 2:lle alkujaan vuonna 2002 saapuneesta alkuperäisestä Ratchet & Clankista. Parannetun ulkoasun ohella peliin onkin lisätty kokonainen joukko uusia pelialueita tutkittavaksi, minkä lisäksi myös alkuperäisen seikkailun vanhoja tuttuja kenttiä, aseistusta ja pelillisiä jippoja aina kontrolleja myöten on lisäksi uusittu.

PS4-osan myötä alkuperäisen pelin tarina on sidottu nyt myös sopimaan paremmin yhteen tulevan Ratchet & Clank -elokuvan kanssa.

PlayStation 4:n Ratchet & Clank on tarkoitus nähdä kaupoissa ensi vuoden keväällä. Peli tulee olemaan pelattavissa ensi viikon E3-pelimessuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Kaunis peli! Viimeksi olen tätä sarjaa pelannut PS2:lla ja ne oli kyllä hienoja pelejä. Kuinkahan vapaasti tuolla kaupungissa saa seikkailla ja pomppia. Itse kaipaisin vapaampaa 3D Mariota.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Ratchetin uusittu ulkoasu ainut asia mistä voisin nipottaa, mutta jätän sikseen. Näyttää jo nyt huikealta!

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Näyttää aivan Pixarin leffalta, ja hyvä niin.
8 minuuttia gameplayta

Käyttäjän Haganeproductio kuva
Haganeproductio

Nyt on kyllä niin silmäkarkkia että ei ole tosikaan. Jos tulee näyttämään lopputuote tuolta niin huhhuh. Pidän kovasti siitä kuinka paljon miellyttävämpään suuntaan Ratchetin ulkonäkö on tässä vuosien varrella muuttunut, ainakin omaan makuuni nykyinen on paljon kivemman näköinen kuin vaikkapa ensimmäisen pelin. Jos peleistä sisältöineen puhutaan, kolmas oli ehdottomasti paras (oma mielipiteeni tämäkin). Tools of Destruction ja etenkin A Crack in Time oli PS3:lla kovia sanoja. Uusi sukupolvi, uuden kujeet. Insomniac Games tietää hyvin mitä ovat tekemässä ja uskon että kyllä tästä ihan kelpo peli tulee. Ensi vuonna sitten pitäisi vihdosta viimein tuo PS4 hommata kun pleikkarityttöjä ollaan. Tässä on vielä aikaa laskea hintoja kyseiselle konsolille.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä JoniH99

8 minuuttia gameplayta

Leuka, lattia, olettekin jo tavanneet. Day 1.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tämä jos mikä saa minut haluamaan PS4:ää. Edes Bloodborne ei siihen pystynyt.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Voi pojat! Kyllä näyttää uuden sukupolven Ratchetti oikein muikealta. Taiteellinen tyyli on ainakin kohdallaan, ja kyllä nostalgia iski kovaa, kun nuita tuttuja vihollisia tunnistin. Mitenhän paljon Insomniac muuttaa peliä(kenttiä yms..)?
Samapa tuo. Ensimmäisen Rachet ad Clankin pelaamisesta on sen verran pitkä aika, etten hirveästi mahda kenttiä muistaa.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Näyttää se kyllä upeelta! Oma kosketus sarjaan on jäänyt miltei olemattomiin syystä jos toisesta, joten olisikohan tässä paikka korvata sivistyksessä. Ehkäpä, ehkäpä.. ainakin PS4 tulee taloon kesän aikana, se on varmaa jo muiden nimikkeiden osalta.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Huikeita muistoja... Harmi kun ei ole tuota nykysukupolven konsolia kun PC on tyydyttänyt pelaamisen tarpeet.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Värejä, värejä kaikkialla! Tällaista next geniä haluan rajoittuneen väripaletin sijaan.