PlayStation 5 sai merkittävän järjestelmäpäivityksen / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 5 sai merkittävän järjestelmäpäivityksen

13.09.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

PlayStation 5 on saanut uuden järjestelmäpäivityksen.

Tänään maailmanlaajuisesti julkaistu päivitys tuo muutamia isoja uudistuksia konsolin toiminnallisuuksiin. Mukana on niin saavutettavuutta parantavia toimintoja kuin uusia etäpelimahdollisuuksia.

Päivityksen uudet saavutettavuustoiminnot mahdollistavat kahden DualSense-ohjaimen käytön yhden ohjaimen lailla. Toiminto mahdollistaa toisen pelaajan avustamisen toista DualSense-ohjainta tai muuta tuettua PS5-ohjainta käyttäen. PS5:n valikoihin on samalla lisätty uusia värinäpalautetoimintoja, joka helpottaa etenkin näkö- tai kuulovammaisten käyttäjien selailua.

PS5-konsoli on päivityksessä saanut myös tuen aiempaa suuremmalle tallennustilalle. Konsolin käyttäjät voivat nyt asentaa laitteeseensa jopa 8 teratavun M.2 SSD -aseman.

Myös etäpelaaminen sujuu päivityksen myötä entistä useammalla laitteella. Konsolipelien suoratoistoon verkon välityksellä tarkoitettu etäpelisovellus on nyt saatavilla Android TV OS 12 -käyttöjärjestelmällä varustetuille laitteille. Uudet äänitoiminnot taas mahdollistavat Tempest 3D AudioTech -teknologian hyödyntämisen yhteensopivilla Dolby Atmos -laitteilla.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

-

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Edelleen jään kaipaamaan pelitallennusten varmuuskopiointimahdollisuutta muistikortille sen PS-plussan pilvipalvelun rinnalle. Voisin hankkiutua sitten eroon koko plussasta, koska en yleensä hanki pelejä muuten kuin fyysisinä versioina.