PlayStation 5 sai päivityksen, joka vähentää sekaannuksia PS4- ja PS5-pelien kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 5 sai päivityksen, joka vähentää sekaannuksia PS4- ja PS5-pelien kanssa

23.12.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

PlayStation 5 on saanut toivotun uudistuksen äskettäin ilmestyneessä päivityksessä.

Useat PS5-pelit ovat saatavilla myös PS4-versioina, mikä on johtanut sekaannuksiin pelejä käynnistäessä. PS5-pelaajat ovat tähän saakka joutuneet valitsemaan valikoista kumman version pelistä he haluavat käynnistää. Uuden päivityksen myötä PS5 varoittaa käyttäjää, jos konsolilla käynnistää Ps4-versiota pelistä, josta on asennettu konsolille myös PS5-versio. Varoitusikkunan yhteydessä voi valita suoraan käynnistävänsä PS5-version ilman valikoiden selaamista.

Twitter-käyttäjä Tiduxin huomaamaa uudistusta ei ole kuitenkaan ainakaan vielä ulotettu PlayStation Storeen, jossa on edelleen mahdollista ladata pelistä huomaamattaan vanhan konsolisukupolven versio.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Onpas outoa että on PS4 ja PS5 versiot erikseen. Ihme ratkaisu.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22
Lainaus jjl89

Onpas outoa että on PS4 ja PS5 versiot erikseen. Ihme ratkaisu.

turha odotaa että sony tekkee hyviä ratkaisuja

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sonylla näitä omituisuuksia on ollut pitkään. Muistan jo PS3:lla ihmetelleeni että kumpikohan versio kahdesta täysin identtisestä pelin versiosta minun kannattaisi ladata. Painaessa siis download, tulee valikko, jossa kaksi versiota täysin samalla nimellä. Sitten oli vielä se että PS3:lla piti ladata ensin asennusfilut ja sitten asentaa ja vasta sitten peli oli pelattavana. Kilpailijalla ladattiin peli ja pelattiin.

Nostoja