PlayStation 5:lle uusittu Demon's Souls esittäytyy taas – tässä 12 minuuttia täyttä Souls-toimintaa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 5:lle uusittu Demon's Souls esittäytyy taas – tässä 12 minuuttia täyttä Souls-toimintaa

7.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Demon's Souls, Bluepoint, Bluepoint Games, FromSoftware, ps5

Tuore 12-minuuttinen video on saapunut tarjoamaan aina vain laajemman katsauksen PlayStation 5:lle suuntaavasta Demon's Soulsin uusioversiosta.

Videolla Sony Worldwide Studiosin Gavin Moore saattaa katsojat läpi muun muassa pelin muutamien alkuhetkien, jotka esittelevät nopeasti niin hahmonluontia, keskusaluetta kuin ensimmäisen varsinaisen pelialueen tarjontaa. Pelikuvassa ei piilotella tällä kertaa myöskään käyttöliittymää, vaan pyritään tyylittelyn sijaan antamaan puhdas kuvan perustoiminnasta.

Moore käy samalla läpi niin uusioversion uudistuksia kuin asioita, joita on pyritty pitämään myös ennallaan pelissä. Tuoreiden animaatioiden ja graafisen ilmeen alla kun piilee yhä muun muassa tuttuja suunnitteluratkaisuja alkuperäisestä pelistä muun muassa viholliskäyttäytymisen osalta.

Demon's Souls ilmestyy PlayStation 5:lle konsolin julkaisussa eli Suomessa 19. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Ai että voi näyttää peli ja meno hyvältä! Tämä on se peli mikä pelataan ensimmäiseksi PS5:llä läpi!

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Tuota videota en katso, mutta pelihän on tosiaan todella komea ja enää kaksi viikkoa. Huh.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

60fps, kiitos Bluepoint. Toivottavasti jokaisessa PS5 pelissä on 60fps asetus tai pyörii kyseisellä ruudunpäivityksellä ihan itestään. 30fps on kyllä niin perseestä.

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

Silmään laittoi heti armori jota käyttää, ei todellakaan ole heti käytössä 😄 Mutta hyvältä näyttää 👍 onneksi on pidetty ne alkuperäisen pelin tasot eikä alettu ihan liikaa kikkailemaan.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Vau, näyttää samalta kuin kullatuissa muistoissa!

Käyttäjän Highwind7777 kuva
Highwind7777

Täytyy kyllä myöntää olevani hiukan pettynyt, olisin toivonut edes jonkinasteisia päivityksiä etenkin pelattavuuteen ja vihollisiin. Pelinä Demon's Souls on nykymittapuulla jo melko kämänen, viholliset ovat varsinkin erittäin yksinkertaisia. Pettymys voi olla suuri niille jotka ovat aloittaneet souls pelit myöhemmistä osista ja DeS sattuu olemaan pelaamatta, läpipeluu tulee olemaan heille hyvin helppo ehkä paria hiukan haastavampaa bossia lukuunottamatta (nekin simppeleitä).

PS3 julkaisussa Demon's Soulsissa oli se oma maagisuutensa, kun kukaan ei vielä ymmärtänyt ollenkaan miten souls pelit toimii ja miten niitä pelataan. Pataan tuli joka vaiheessa. Vuosien varrella on kyllä tullut nähtyä monia pettyneitä kommentteja pelaajilta, jotka olivat jälkikäteen testanneet Demon's Soulsia. Hyvältähän se näyttää mutta jos pelattavuus on edelleen viime vuosikymmeneltä niin hieno kuori ei välttämättä sitä pitkälle pelasta. Tai ehkä huikea silmäkarkki ja ok pelattavuus riittää suurimmalle osalle, voihan siinä niinkin käydä.