Uusi viiden minuutin satsi Demon’s Souls -pelikuvaa on löytänyt tiensä nettiin. Pätkä vie tutustumaan viimeisimpänä Stonefangin tunneleihin, joiden syvyyksissä odottaa pienempien vaarojen ohella myös pari kappaletta erilaisia pomovastustajia.

Muutama peliä koskeva haastattelu ja ennakko on trailerin myötä saanut myös julkaisunsa eri medioiden kautta. Niiden myötä julki on tullut muun muassa, kuinka uudeltakaan peliltä ei kannata odottaa vaikeustasovaihtoehtoja ja että alkuperäisen seikkailun pelimaailmaa muovaava World Tendency -järjestelmä palaa sekin, joskin sillä pyrkimyksellä, että se olisi nyt helpommin pelaajien ymmärrettävissä. Tarjolla on pelikokemuksen ilmettä muovaavia grafiikkasuodattimiakin sekä uuden kameratilan ohella tarjottava vanha kuvakulma.

Pelaaminen on mahdollista niin yksityiskohtaisemmassa 30 ruutua sekunnissa natiivilla 4K-resoluutiolla pyörivässä Cinematic-tilassa kuin 60 ruutua sekunnissa dynaamisella 4K:lla pyörivällä Performance-tilassa. Demon’s Soulsia aikoinaan luomassa ollut Hidetaka Miyazaki on tämäkin antanut siunauksensa projektille, vaikkei olekaan ollut osa sen aktiivisessa tuotannossa.

Demon’s Souls julkaistaan yhdessä PlayStation 5:n kanssa Suomessa 19. marraskuuta.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa