PlayStation 5:n luvataan olevan hinnaltaan pelaajiin vetoava / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 5:n luvataan olevan hinnaltaan pelaajiin vetoava

18.04.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
30

Sony paljasti alkuviikosta tarkemmin PlayStation 5:ltä odotettavissa olevia tehoja ja ominaisuuksia, mutta konsolin tarkempia hintatietoja ei vielä kerrottu. Mark Cerny kuitenkin lupaa, että se on pelaajien suhteen vetoava.

Wiredin toimittaja Peter Rubin julkaisi Twitter-tilillään PS5-juttunsa ulkopuolelle jääneen haastattelupätkän, jossa Rubin kysyy Cernyltä laitteen mahdollista hintapistettä.

– Uskon meidän pystyvämme julkaisemaan [PS5:n] sellaisella ohjevähittäishinnalla, että se vetoaa pelaajiin ottaen huomioon konsolissa olevat edistykselliset ominaisuudet, Cerny vihjailee.

Kun Rubin tarkensi, tarkoittaako vastaus sitä, että konsoli saattaa maksaa aavistuksen enemmän mutta on sen arvoinen, Cerny mainitsi, ettei voi kommentoida asiaa sen enempää.

Alkuviikon paljastuksien mukaan PlayStation 5:ssä on todella tehokas SSD-kiintolevy, AMD Ryzeniin perustuva prosessori sekä Radeonin Navi-perheen näytönohjain. Konsolin hinnan onkin spekuloitu olevan jo pelkästään näiden vuoksi kallis.

PlayStation 5 -konsolia ei kuitenkaan nähdä vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

eli noin 700-800 euroa ;) saadaan kunnon mediamyllytys päälle ;)

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

599 us dollars

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Jos pelaajia halutaan ns kuunnella olisi halvin 250 euroa ja kallein 450 euroa ja joku ehkä 350 euron "välimalli" jos menee reippaasti yli 500 euron taitaa jäädä monelta kauppaan.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Jos rahoilleen saa vastinetta, niin 500€ pelikonsolista ei ole minusta liika pyydetty. Etenkin kun ottaa huomioon konsoleiden pitkän käyttöiän.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

jossaki oli et hinta olis (huhu) $499 eli Suomes 549€

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Itse veikkaan 400-450€. Toki tuohon Suomillisät päälle niin 450-500€

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Saa nähdä tuleeko PS3 hintatasolle

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus Balnazzard

Itse veikkaan 400-450€. Toki tuohon Suomillisät päälle niin 450-500€

Ottaisin itsekin sen mieluusti tuohon hintaan, mutta oma veikkaukseni menee kyllä sinne 599e tienoille.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Boblick

[quote="Balnazzard"]Itse veikkaan 400-450€. Toki tuohon Suomillisät päälle niin 450-500€[/quote]Ottaisin itsekin sen mieluusti tuohon hintaan, mutta oma veikkaukseni menee kyllä sinne 599e tienoille.

Jotenkin kuitenkin luulen, että Sony haluaisi vältellä tuota kysestä hintaa, ihan vain jo historiasta johtuen :D...muutenkin varmaan monille se "kriittinen" raja on tuo 500e, että luulen konsolin maksavan korkeintaan sen 500-550e. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä kuinka aggressiivisesti ovat lähteneet konsolia hinnoittelemaan ja samalla miten MS tulee oman konsolinsa hintalapuksi antammaan. Microsoftilla tosin siis ainakin tulossa mitä ilmeisemmin halvempi (ja tehottomampi) all digital versio ja sitten se kalliimpi, tehokkaampi ja fyysiseen mediaan nojaava versio.

Käyttäjän TelaKeiju kuva
TelaKeiju

eihän 500 ole konsolista todellakaan iso summa kun ottaa huomioon millasta tekniikkaa ne sisältää. Joku ps3 hinta nyt olikin vähän eri juttu. Jotenki aina ihmetelly sony fanipoikien asennetta hinnotteluun ps vs. xbox. Se varsinki jääny mieleen kun ps4 julkistettiin e3:lla niin kun hinta oli halpa niin hirveet huutokuorot päällä kun valmiiksi veloissa oleva firma myy uutta laitettaan kovalla persnetolla.