PlayStation 5:n Spider-Man-pelit päivittyivät uudella grafiikkatilalla – seittisinkoile nyt sekä säteenseurannan että sulavamman ruudunpäivityksen kera / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 5:n Spider-Man-pelit päivittyivät uudella grafiikkatilalla – seittisinkoile nyt sekä säteenseurannan että sulavamman ruudunpäivityksen kera

13.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Spider-Man, Miles Morales, Performance RT, Insomniac Games, grafiikkatila,

PlayStation 5:n Spider-Man: Miles Morales ja Spider-Man: Remastered ovat saaneet tuoreella päibityksellä sisuksiinsa uuden grafiikkatilan.

Aiemmin pelit ovat tarjonneet mahdollisuuden seittisinkoilla joko 60 ruutua sekunnissa pyörivässä Perfomance-tilassa tai sitten graafista tarkkuutta ja säteenseurantaa enemmän huomioineessa Fidelity-tilassa. Tuorein lisäys on Performance RT -tila, joka tarjoaa sekä 60 ruutua sekunissa pyörivän ruudunpäivityksen että mahdollisuuden säteenseurannan mahdollistamille valaistuksille ja heijastuksille.

Uusi tila mahdollistaa säteenseurannan ja nopeamman ruudunpäivityksen yhteiskäytön säätämällä niin kokemuksen resoluutiota, heijastusten laatua kuin kaupungilla kulkevien ihmisten tiheyttä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja