PlayStation 5:tä riivaa tehdasasetusten palautuksen vaativa latausongelma / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 5:tä riivaa tehdasasetusten palautuksen vaativa latausongelma

14.11.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
PlayStation 5, Sony, PS5, lataus, ongelma, bugi

Juuri julkaistua PlayStation 5:tä näyttää vaivaavan kiusallinen latausongelma.

Toissapäivänä mm. Pohjois-Amerikassa ja Japanissa julkaistun PS5-konsolin varhaiset käyttäjät ovat kertoneet pelilatausten yhteydessä ilmenevästä ongelmasta. Ongelma ilmenee jumiin jäävinä latauksina, joita ei voi peruuttaa tai käynnistää uudelleen. Käyttäjien palautteiden perusteella ongelmia on raportoitu etenkin Call of Duty: Black Ops Cold Waria ladattaessa, mutta ongelmaa on ilmennyt myös muiden PS5-pelien kanssa. Koska jumiutunutta latausta ei voi poistaa manuaalisesti, korjautuu ongelma tällä tietoa vain konsolin tehdasasetusten palautuksella.

Kyseessä on nähtävästi suhteellisen laajamittainen ongelma, sillä verkkoon ilmaantuneiden palautteiden ohella IGN-julkaisu kertoo kolmen työntekijänsä kohdanneen ongelman konsoleillaan. Sony ei toistaiseksi ole kommentoinut ongelmaa.

PlayStation 5 julkaistaan Suomessa 19. marraskuuta.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Toivotaan, että saavat pätsättyä tämän kuntoon ennen konsolin julkaisua täällä pohjolassa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jälleen täytyy early adaptoreiden toimia betatestaajina. Tämänkään kautta ei harmita että ei tullut ennakkotilattua kumpaakaan laitetta. Xboxissa tuntuu myös olevan vaikka ja mitä pientä viilattavaa vielä, joten kumpikaan ei, vähemmän yllättävästi, saa mitään puhtaita papereita konsolin julkaisun toiminnasta.

Historia myös muistaa RRODit ja muut, joten aina olisi fiksuinta odotella ja katsella hetki että onko järkeä laitetta vielä ostaa vai ei.

Onneksi nämä uusien laitteiden ongelmat on kuitenkin enemmän näitä, jotka pystynee helposti päivityksin korjaamaan.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Harmittaisi jos en olisi series x ennakkotilannut ja saanutkin. On se vaan sen verran hauska laite nopeine latausaikoineen ja parempini fpsineen. Se taas harmittaa etten ps5 saa julkaisusta. Miksei näistä nauttisi heti kun mahdollista eikä aina odottelisi tulevaa. Bugia nyt aina on mutta tämäkään ei kyllä maailmaa kaada ja varmasti korjataan.

Nostoja