PlayStation Experience palaa tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Experience palaa tänä vuonna

16.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Sonyn oma yhteisötapahtuma PlayStation Experience on tekemässä paluun tänä vuonna. Tällä kertaa Sony on laittamassa hulinaksi joulukuun 5. ja 6. päivä San Franciscossa, jonne se on tuomassa niin sekä kuluvan että ensi vuoden PlayStation-pelejä vierailijoiden testattavaksi että myös jonkin verran "suuria" julkistuksia ja yllätyksiä koko maailman nähtäväksi.

Viime vuonna PlayStation Experiencen kautta julkisuuteen tuotiin ensimmäistä kertaa virallisesti muun muassa niin Street Fighter V kuin myös David Jaffen uutuuspeli Drawn to Death. Samalla Uncharted 4: A Thief's Endista paljastettiin tapahtumassa ensimmäinen pätkä pelikuvaa ja vahvistettiinpa PlayStationeille tuolloin myös kokonainen joukko uusia indiepelejä.

Toistaiseksi Sony on järjestänyt tänä vuonna totuttua vähemmän suuria paljastustapahtumia maailmalla. Kesäkuussa elektroniikkajätti otti kyllä isosti osaa E3-pelimessuihin, mutta nyt elokuussa se sen sijaan jätti tyystin pitämättä perinteisen Gamescom-lehdistötilaisuutensa.

Aikeena Sonylla on ollut korvata Gamescom-tilaisuuden puute olemalla vahvasti mukana lokakuussa järjestettävillä Paris Games Week -messuilla. Tiedossa ei nyt kuitenkaan ole, vaikuttaako juuri vahvistettu PlayStation Experience millään tavalla yhtiön antiin pariisilaistapahtumassa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pliis... Se Gravity Rush 2.... En voi elää pelossa että sen kehittäminen on saatettu lopettaa...

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

God of War 4 PS4:lle ja joku kova peli Vitalle. Pliis.