PlayStation-hitti Journey saadaan PS4:lle fyysisessä ja digitaalisessa kuosissa

Kovasti PlayStation 3:lla jo kiitelty Journey saadaan PlayStation 4:lle sekä digitaalisessa että fyysisessä kuosissa.

19.4.2015 15:15

PlayStation 3:lla jo kolme vuotta sitten hurmannut Journey saadaan PlayStation 4:lle tänä vuonna parissakin eri muodossa. Sen ohella, että peli tuodaan alustalle tietysti latauspelinä, tullaan se pakkaamaan lisäksi myös Blu-ray-levylle yhdessä Thagamecompanyn aiempien pelien, flOw’n ja Flowerin kanssa.

Tiedossa ei tarkalleen vielä ole, miten kattava PlayStation 4:lle saatavasta kokoelmalevystä tullaan saamaan. Toivon mukaan paketti vastaa kuitenkin PlayStation 3:lla aikoinaan nähtyä Journey: Collector’s Editionia, joka kolmen edellä mainitun pelin ohella sisälsi myös niiden musiikkiääniraidat sekä hieman muutakin ekstraa, kuten Thatgamecompanyn kokeellisia minipelejä.

Jo ennalta sekä flOw että Flower ovat olleet pelattavissa PlayStation 3:n ohella myös PlayStation 4:llä. Sonyn nykyisten tietojen mukaan Journeyn pitäisi liittyä PlayStation 4 -joukkioon kuluvan vuoden puolivälissä 1080p-resoluutiota ja 60 ruudun sekuntivauhtia rullaavaa ruudunpäivitystä tukien.

FlOw’n ja Flowerin tapaan Journey tulee PlayStation 4:llä olemaan Cross-Buy-nimike. Jos sen siis omistaa jo siis PlayStation 3:lle, saa pelin uudelle konsolille ilmaiseksi.

Pelaaja-lehden arvion Journeysta voi lukaista läpi tästä näin.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa