PlayStation Home -kehittäjä irtautuu Sonysta itsenäiseksi julkaisijaksi / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Home -kehittäjä irtautuu Sonysta itsenäiseksi julkaisijaksi

27.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ovensa hiljattain sulkeneeseen PlayStation Home -palveluun sisältöä muun muassa tuottanut Loot Entertainment on irtautunut elektroniikkajätti Sonysta. Tästä lähtien yhtiö tullaan tuntemaan nimellä Loot Interactive ja sen aikeena on toimia jatkossa itsenäisenä indiepelien julkaisijana.

Listoillaan Lootilla onkin jo kolme nimikettä, jotka se on tuomassa tänä kesänä niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin myös PlayStation Vitalle. Nämä ovat kauhuväritteinen 2D-seikkailupeli Whispering Willows, isometrisestä kuvakulmasta kuvattu abstrakti pulmaseikkailu Back to Bed kuin myös vauhdikasta estejuoksua kuutiolla tarjoava Velocibox.

Kukin tuotoksista on aiemmin jo nähty vähintään pc:llä.

Loot Interactive on vuoden sisään jo toinen Sonyn pelistudio, joka on lähtenyt omille teilleen. Alkuvuodesta itsenäistyä ehti myös Everquestista ja Planetsidesta tuttu entinen Sony Online Entertainment, joka tunnetaan nykyisin Daybreak Game Companyna.

PlayStation Home -kytköksistään huolimatta Loot ei koskaan varsinaisesti kuulunut osaksi PlayStationia hallinnoivaa Sony Computer Entertainment -osastoa. Sen sijaan se toimi osana erilaisten mediaratkaisujen parissa työskentelevää Sony Digital Audio Disc Corporationia.

Lähde: Loot Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Harmittaa ko en ehtinyt tehdä Playstation Homesta "muistelu" videota. En palvelua juurikaan käyttänyt, mut ois siitä jotain video muistoa saanut itsellekin jäädä. En seurannut tarpeeksi uutisia, niin Home olikin jo sulkeutunut. Perhana.