PlayStation Home palaa – virtuaaliyhteisön verkkopalvelut elvytettiin faniprojektin toimesta / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Home palaa – virtuaaliyhteisön verkkopalvelut elvytettiin faniprojektin toimesta

26.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Sonyn PS3-virtuaalitila PlayStation Home on tekemässä paluuta fanien käsissä.

Usean vuoden ajan käynnissä ollut PlayStation Homen palauttamiseen tähtäävä Destination Home -projekti on jo aikaisemmin tarjonnut PlayStation Homen paikallisesti toimivan version pelaajien ladattavaksi. Nyt projekti onnistunut palauttamaan yhteisöpalvelun verkkopalvelut toimintaan yhdessä PlayStation Online Network Emulated -projektin kanssa.

Verkkopalveluongelmien selättämisen myötä pelaajat voivat yhdistää Homen verkkopalveluihin ja liittyä sekä julkisiin että yksityisiin auloihin. Tämä tarjoaa pelaajille tilaisuuden kokoontua yhteen PlayStation Homen aktiviteettien äärelle, kuten oheinen trailerikin esittelee.

Destination Home on ladattavissa ilmaiseksi ja se toimii modatuilla PS3-konsoleilla sekä emulaattoreilla. Projektitiimin mukaan Destination Homen verkkotoiminnot tulevat käyttäjien saataville vielä tämän vuoden loppuun mennessä.

Lähde: Destination Home

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Save Mgo2 toimii lähes täydellisesti se on hämmästyttävää miten he saivat sen toimimaan toki Huhu on että joku Kojiman porukasta vuoti serveri datan että he pystyivät saaman sen pystyyn. Toista on vaikeaa sanoa Pshome palvelusta serveriä on ehkä hieman vaikeaa saada pystyyn ja toki voi olla että Sonyn voi tulla asiassa vastaan. Monet lisenssin omistajat eivät välttämättä myöskään halua heidän skinejä näkyviin kun eivät saa siitä rahaa enää.

Nostoja