PlayStation- ja Xbox-pelaajat voivat hakata toisensa nyt hengiltä Mortal Kombatissa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation- ja Xbox-pelaajat voivat hakata toisensa nyt hengiltä Mortal Kombatissa

15.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Krossplay, cross-play, Mortal Kombat, Mortal Kombat 11, taistelu, alustojen välinen pelaaminen, Warner Bros., NetherRealm Studios, NetherRealm

Mortal Kombat 11 on hypännyt mukaan laulamaan alustojen välisen pelaamisen ilosanomaa. Pelin viimeisin päivitys on hivuttanut sen PlayStation 4- ja Xbox One -versioon niin sanotun Krossplay-ominaisuuden testiversion, jonka myötä PlayStation- ja Xbox-pelaajat voivat siis vedellä toisiaan kuonoon netissä.

Mukaan testailuun on mahdollista osallistua laittamalla Krossplay-ominaisuuden päälle pelin verkkotilan valikoista. Tämän jälkeen toisella alustalla olevia pelaajia on mahdollista kohdata sekä satunnaisissa verkko-otteluissa että Krossplay Room -yhteenotoissa. Toisella alustalla pelaavan ottelijan tunnistaa tämä Kombat Kardista löytyvästä ruksista.

Tiedossa ei vielä ole, nähdäänkö ominaisuus jossain vaiheessa myös osana ranked-pelejä. NetherRealm kuitenkin lupaa jakavansa lisää tietoja, kunhan Krossplayn testaus ja kehitys vain etenee. 

Lähde: WB Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pc-pelaajat ei saa hakata konsolipelaajia hengiltä? Se versio varmaan kipeimmin tarvisi krossplayn konsoleiden kanssa. Tässä pelissä pc:llä ei olisi edes mitään kilpailuetua kontrollien tai ruudunpäivitysnopeuden suhteen.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus snaketus

Pc-pelaajat ei saa hakata konsolipelaajia hengiltä? Se versio varmaan kipeimmin tarvisi krossplayn konsoleiden kanssa. Tässä pelissä pc:llä ei olisi edes mitään kilpailuetua kontrollien tai ruudunpäivitysnopeuden suhteen.

Samaa mieltä, samasta ongelmasta kärsii Tekken 7 ja Soul Calibur. Molemmat otettiin ilolla vastaan PCllä, mutta tarvis kipeästi konsoleiden pelaajamassaa että pysyvät hengissä. Ja PC cross playn puute tappelupeleissä nimenomaan ihmetyttäny juurikin ton takia että framet capatty ja pienten graafisten erojen lisäksi oikeastaan mitään eroa versioissa. Toivottavasti nykynen suunta jatkuu ens konsolisukupolvessa ja cross play muodostuis standardiksi multiplattaripeleissä. Ois tappelupelien ystävälle nannaa ku saa PCllä pelata ne jos haluaa.