PlayStation-klassikko MediEvil palasi elävien kirjoihin nätissä Unreal 4 -fanidemossa

Fanien toiveet MediEvil-sarjan paluusta ovat johtaneet Unreal Engine 4:llä luotuun fanidemoon modenisoidusta MediEvil-osasta.

9.5.2015 03:45

Pitkän aikaa haudan levossa ollut PlayStation-pelisarja MediEvil on noussut kuluvalla viikolla yllättäen puheeksi maailmalla. Internetin syövereihin ilmestyi hiljattain tukuittain materiaalia astetta modernimman näköisestä MediEvil-tuotoksesta, mikä luonnollisesti sai liikkeelle huhut uuden virallisen sarjan osan tulosta.

Minkäänlaista uutta MediEvilia ei tietävästi ole kuitenkaan kehitteillä tai ainakaan nettiin levinneellä materiaalilla ei ole moisen kanssa mitään tekemistä. Materiaalin alkuperäksi on nimittäin nyt vahvistunut Unreal 4 -pelimoottorilla luotu fanitekoinen demo, jonka tekijät ovat halunneet herättää Sonyn huomion osoittaakseen, miten kovasti uutta MediEvil-peliä maailmalla kaipaillaankaan.

Videoesityksen kyseisestä demosta voi katsastaa alta.

Viimeksi uusi MediEvil-nimeä kantanut peli nähtiin vuonna 2005 PSP:llä MediEvil: Resurrectionin muodossa, joka oli järjestyksessään kolmas sarjan osa ja eräänlainen uudelleentulkinta alkujaan 1998 julkaistusta ensimmäisestä sarjan pelistä. Pelisarjan päähenkilö Sir Daniel Fortesque nähtiin pari vuotta sitten kyllä myös vielä osana PlayStation All-Stars Battle Royale -mätkintäpelin hahmokaartia.

MediEvil-sarjan kehityksestä vastasi aikoinaan Sonyn oma britanniassa sijaitseva Cambridgen studio, joka tunnetaan nykyisin Guerrilla Cambridgena. Studion viimeisin peli on ollut PlayStation Vitalle saatu Killzone Mercenary -räiskintä.

Lähde: NeoGAF, All Games Beta

Lisää luettavaa