PlayStation-menestyjä Guacamelee! ottaa suunnaksi Steamin / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation-menestyjä Guacamelee! ottaa suunnaksi Steamin

31.07.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Toimintaa ja loikintaa yhteen hyvin meksiloishenkiseen pakettiin iskevä Guacamelee! on saapumassa pc:lle. Kehittäjä DrinkBox Studios julkaisee pelinsä Steamissa elokuun 8. päivä ja on aikeissa myydä sitä siellä 14 eurolla.

Steamiin saapuva versio pelistä on siunattu likaanimellä Gold Edition. Mukaan siihen on itse pääpelin ohella sullottu niin lisää asusteita kuin myös lisäsisältöalue, joka keskittyy haastehtäviin. Toki tuki muun muassa Steamin keräilykorteille ja pilvitallennuksille löytyy myös.

Viihdesivusto IGN:n mukaan Gold Edition julkaisu on tapahtumassa pienen tarjouskampanjan siivittämänä. Pelin ostajat ovat saamassa nimittäin Steamista kaupan päälle Tales From Space: Mutant Blobs Attackin, mikäli hankinnan tekee Guacameleen julkaisuviikolla.

Alkujaan Guacamelee! julkaistiin huhtikuussa PlayStation 3:lle ja Vitalle varsin oivallisen menestyksen saattelemana. Pelaaja-lehden arvostelun pelistä voi lukaista tämän linkin takaa.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Erinomainen juttu. Peli on kovasti kiinnostanut, mutta taas olen ajautunut sellaiseen tilanteeseen että kaikki pelaaminen tulee tehtyä tietokoneella, pleikkarin jäädessä lähinnä Netflix käyttöön ja pojan LBP hyppelyihin.

Käyttäjän Selkäsaunatonttu kuva
Selkäsaunatonttu

Itse työstän tätä parhaillaan ja on muuten aivan järjettömän kova teos. Kaikki, joille 2D-Metroidit ja Castlevaniat ovat tuttuja, kipin kapin latailemaan. Guacamelee nostaa myös hienosti hattua monelle tutulle pelille, huomaatte kyllä.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Jes. Tämä on kiinnostanut siitä lähtien kun ilmestyi, mutta aikalailla sama juttu kuin Dempalla, pc on nykyään pääasiallinen pelikone ja PS3 keräilee nykyään vain pölyä odotellessaan Beyondia ynnä muita kiinnostavia yksinoikeuksia. Pääseepähän tämänkin kokemaan nyt.