PlayStation Mobile saapumassa Suomeen joulukuussa

Suomi saa osansa PlayStation Vitalla ja Android-laitteilla käytössä olevasta PlayStation Mobile -kauppapaikasta ja sen yhteydessä käytettävästä kehitysympäristöstä.

22.11.2013 19:06

Sonyn oma mobiilipeleille suunnattu kauppapaikka PlayStation Mobile on ottamassa huomioon viimein myös Suomen. Alkujaan viime syksyllä yhdeksässä maassa virallisesti lanseerattu palvelu löytää tiensä joulukuun 18. päivä kaikkiaan yhdeksälle uudelle markkina-alueelle, joista tuhansien järvien maa sattuu olemaan yksi.

PlayStation Mobile on eräänlainen PlayStation Storen osana toimiva kokonaisuus. Sitä kautta myytävät pelit ovat pelattavissa sekä PlayStation Vitalla että myös tietyillä Android-laitteilla, jotka on varustettu PlayStation Certificate -lisenssillä. Kauppapaikan tarjontaan lukeutuu muun muassa sellaisia tuotoksia kuin Super Crate Box ja Chaos Rings.

Uusien maiden saadessa osansa PlayStation Mobilesta, on palvelun yhteydessä kehittäjille tarjottava PSM Developer Program -kehitysympäristö saapumassa samalla myös samaisiin maihin. Näin ollen Suomestakin käsin kehittäjät voivat siis pian hyödyntää esimerkiksi Sonyn tarjoamia kehitystyökaluja mobiilipeleissään.

Lähde: Sony Computer Entertainment

Lisää luettavaa