PlayStation Now -pelipalvelu saa Netflix-tyyppisen tilausmallin

Sony laajentaa PlayStation Now -palvelunsa toimintaa Yhdysvalloissa mahdollistamalla

5.1.2015 17:23

Pohjois-Amerikassa viime vuonna debytoinut PlayStation Now -suoratoistopalvelu on saamassa oman tilausmallinsa 13. tammikuuta. Siinä missä PlayStation Now’sta on siis aiemmin voinut vain vuokrata yksittäisiä pelejä, voi koko palvelun pelitarjontaa pelata pian rajoittamattomasti, kunhan kuukausimaksu on vain maksettu.

Sony on aikeissa laskuttaa yksittäisistä kuukausista 20 dollaria eli suoraan käännettynä hieman vajaat 20 euroa. Yhtiö tarjoaa lisäksi myös mahdollisuuden hankkia peliaikaa kerralla kolmen kuukauden edestä, mikä kustantaa 45 dollaria eli hieman vajaat 40 euroa.

Tilausmallia voi myös kokeilla kerran ilmaiseksi seitsemän päivän ajan.

Ensimmäisenä PlayStation Now’n tilausmalli saapuu Amerikassa PlayStation 4:lle, josta se on sitten myöhemmällä ajankohdalla tarkoitus tuoda myös muille PlayStation Now -yhteensopiville laitteille.

Euroopasta koko PlayStation Now -palvelua ei vielä virallisesti sen sijaan löydy ollenkaan. Sen suurempi beetatestauskin on tarkoitus aloittaa Briteissä vasta tänä vuonna.

Toistaiseksi PlayStation Now on kyllästettu noin sadalla PlayStation 3 -pelillä, joita voi pelata netin ylitse suoratoistona ilman, että niitä tarvitsee ladata esimerkiksi kovalevylle. Sony on vihjaillut, että muidenkin PlayStation-alustojen pelejä voitaisiin myös saada vielä ajan myötä palveluun.

Lähde: PlayStation Blog US

Lisää luettavaa