PlayStation Now rantautuu tänään Suomeen – yli 600 peliä pelattavaksi PS4:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Now rantautuu tänään Suomeen – yli 600 peliä pelattavaksi PS4:lle ja pc:lle

12.03.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
23

Pelien suoratoistopalvelu PlayStation Now on saapunut viimein Suomeen, minkä myötä palvelun noin 600 nimikkeen katalogi on jatkossa myös suomalaisten PS4- ja paikoin myös pc-pelaajien ulottuvilla.

Uudet tilaajat voivat ottaa kuukausimaksullisen palvelun testattavakseen seitsemän päivän koejakson ajaksi, minkä jälkeen PS Now kustantaa 14,95 euroa kuukaudessa.

Parhaillaan reilun 600 pelin valikoimaan kuuluvat muun muassa Mortal Kombat X, The Last of Us, Bloodborne, For Honor ja God of War III Remastered, joista etenkin PlayStation 4 -yksinoikeudet saapuvat ensimmäistä kertaa pelattaviksi myös tietokoneilla.

PlayStation Now lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2014. Palvelun valikoimiin lukeutuu yli 600 PS4-, PS3- ja PS2-peliä, joita voi pelata suoratoistona. PS4- ja PS2-pelitarjontaa voi lisäksi pelata ladattavina versioina konsolilla.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Mielenkiintoista! Pitääpi kokeilla miten palvelu teknisesti toimii.

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Pääseekö PS PLus-jäsenet kokeilemaan viikon ilmaikseksi?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus W1LMI

Pääseekö PS PLus-jäsenet kokeilemaan viikon ilmaikseksi?

Kokeilujakso ei vaadi Plus-jäsenyyttä.

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

OK, kiitos nopeasta vastauksesta. Harmillista, ei näytä olevan yhtään GTA-peliä. Mieluusti olisin IV:tä pelannut pitkästä aikaa.

Käyttäjän Antn kuva
Antn

Pelilistaan nähden kallis.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Olin mukana betassa ja alkuvaiheen heikohkoa toimintaa joidenkin operaattoreiden mobiiliverkoissa lukuunottamatta yllätyin positiivisesti teknisestä suorituskyvystä ja pelikirjaston laadukkaiden nimikkeiden tarjonnasta, vaikka minulla on jo ylitarjontaa pelattavista peleistä.

Oli mukavaa päästä pelaamaan PS3:nkin pelejä halutessaan vieläpä vanhoilla pilvitallennuksillaan. Tämä saattaa mennä vielä uudelleen kokeiluun ja ostoon, ja suosittelen varmasti PC:llä pelaaville kavereilleni!

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Kokeilin muutamaa PS3-peliä suoratoistaa ja pakko tämän perusteella sanoa, että 5G tulee tekemään ihmeitä pelien suoratoistolle (kaiken muun ohessa). Itsellä käytössä 100/100 valokuitu, jolla ei ole minkään valtakunnan ongelmia suoratoistossa, mutta 5G:n lyödessä läpi, näen pelien striimaamisen nostavan rajusti asemaansa pelien kuluttamisessa.

Käyttäjän saapas95 kuva
saapas95

Last of us pelin alkua tuli kokeiltua joku 40 min. Langattomalla netillä pari kertaa nykäsi nopeammassa kohdassa mutta kaikenkaikkiaan ihan ok .
Täytyypä kokeilla kaapelin kanssa seuraavassa sessiossa :) Kyllä tolla tällänen kasuaali pelaaja vetää Sonyn yksinoikeudet läpi ja jättää konsolin kauppaan . Tiedä sitten miten joku Days Gone pelittää mikäli se tonne tulee...Plussana päälle XboxOne ohjain toimii suoraan Pc : llä langattomana bluetoothilla...

Pc itsellä i7 - 7700 ; Nvidia Gtx 1070 , 16 gt ram . Kiinnostais tietää miten toimii esim. jollain perusläppärilä jos joku kokeilee ?

Edit. Ei taida Days Gone ihan heti tulla palveluun kun ei esim. Uncharted 4 ole vielä valikoimassa...Last of Us controllit ei oo ideaalit Xbox ohjaimelle kun L1 tähtäys ja R1 trigger . No useimmissa peleissä on L2/R2 .

Pelin aloittaminen ilman mitään latauksia oli kyllä eksoottinen kokemus...

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Positiivinen yllätys, miten sujuvasti pelit pöyrivät omassa verkossa ja television ruudulla. Vähän nykimistä silloin tällöin, mutta odotin paljon alkeellisempaa suoritusta.

Nykyinen pelivalikoima ei kylläkän tee isoa vaikutusta, joten en ole heti jatkamassa tilausta.

Seuraava konsolisukupolvi tulee vaikuttamaan mielenkiintoiselta PS Now kaltaisten palvelujen yleistyessä.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Netti min 5 mbps, enintään 720p tarkkuutta tarjoaa. Tuskinpa suomen nettinopeuksilla 1080p olis mikään ongelma tai edes 4K. Ps3 pelit näyttivät ihan itseltään. Remasteroinneista ei ole mitään hyötyä.