PlayStation-pelaajia odottaa ritarillisuus huhtikuussa, skeittitähteys ensi viikolla

Sekä OlliOlli 2 että Shovel Knight ovat saaneet PlayStationeilla julkaisupäivän. OlliOllin osalta julkaisu osuu peräti jo ensi viikolle.

27.2.2015 02:13

Huhtikuu on vahvistunut kuukaudeksi, jolloin jo Wii U:lla, 3DS:llä ja pc:llä tavattu Shovel Knight rynnistää PlayStationeille. Kehittäjä Yacht Club Gamesin mukaan peli saadaan Pohjois-Amerikan PlayStation Storeen 21. huhtikuuta, eli Euroopassa sen pitäisi olla saatavilla päivää myöhemmin.

Pelaamaan Shovel Knightia tullaan pääsemään niin PlayStation 4:llä, 3:lla kuin Vitallakin. Aiempiin versioihin nähden tiedossa ei pitäisi olla erityisen suurempia sisällöllisiä muutoksia, mitä nyt Kratos on päädytty lisäämään PlayStation-versioihin yhdeksi bonuspomoksi. Ominaisuuksiltaan peli kyllä tukee PlayStationeilla lisäksi tallennusten siirtoa alustalta toiselle.

Mikäli 2D-loikinnan sijaan sivulta kuvattu skeittailu on kuitenkin enemmän juttusi, kannattaa silmiään pitää auki jo ensi viikolla. Maaliskuun 4. päivä PlayStation 4 ja Vita saavat nimittäin OlliOlli 2: Welcome to Olliwoodin. Uusi OlliOlli-osa on monipuolistamassa muun muassa pelisarjan kenttärakennetta ja tarjoilemassa joukon kokonaan uusia komboja, joilla näyttää taitojaan. Neljän pelaajan paikallista yhteistyötäkin tuetaan.

Lähde: Yacht Club Games (Twitter)

Lisää luettavaa