PlayStation paljasti uuden jäsenyysohjelmansa – tätä kaikkea tarjoaa PlayStation Stars / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation paljasti uuden jäsenyysohjelmansa – tätä kaikkea tarjoaa PlayStation Stars

14.07.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
2
PlayStation paljasti uuden jäsenyysohjelman – tätä kaikkea tarjoaa PlayStation Stars

PlayStation on paljastanut tänään julkaistussa blogipostauksessaan uuden kanta-asiakkuusohjelman. Myöhemmin tänä vuonna käynnistyvä PlayStation Stars -niminen ohjelma tarjoaa käyttäjilleen erinäisiä tehtäviä, joita suorittamalla pelaajia palkitaan pisteillä, joita tarpeeksi kerättyään käyttäjille tarjotaan mahdollisuuksia lunastaa niitä esimerkiksi PSN-lahjakortteja vastaan. Huomionarvoista on myös se, että PS Plus -jäsenet saavat pisteitä PS Store -ostoksistaan automaattisesti.

Yhtiö kertoo tehtävistä myös tarkemmin, mutta kirsikkana kakun päällä esitetään tehtävistä selkein ja helpoin, eli ”Monthly Check-In”, joka tarkoittaa käytännössä kuukausittaista tehtävää, joka suoritetaan yksinkertaisesti vain pelaamalla mitä tahansa peliä.

Myös muita tehtäviä avataan lyhyesti ja ne saattavatkin olla mitä tahansa aina turnausvoitoista suurpelien platina-trophyjen keräämiseen ensimmäisenä omalla aikavyöhykkeellään.

PlayStation kertoo samalla tuovansa pelaajien saataville täysin uudet digitaaliset keräilyesineet, joiden kerrotaan olevan vähintään yhtä monimuotoisia kuin yhtiön portfoliokin. Tarjolla on muun muassa digitaalisia figureita suosikkipeleistä ja ikimuistoisia palasia Sonyn teknologian historiasta.

PlayStation Stars käynnistyy myöhemmin tänä vuonna vaiheittaisissa manterekohtaisissa julkaisujaksoissa.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Toi että saa platina trophyn ensimmäisenä omalla aikavyöhykkeellä ei ole kauhean reilu tehtävä koska esim muutaman vuoden takainen spiderman peli oli platinoitu julkaisupäivänä vajaalla sadalla käyttäjällä... 😑

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Tai sitten Sonyn pitää vaatia devejä pistämään day one patchin peleihinsä jotka antaa mahdollisuuden alkaa kerätä niitä