Square Enixin astetta pienoisempi toimintaroolipelisarja Drakengard saa yllättäen jatkoa. Japanilainen pelilehti Famitsu paljasti sarjan kolmannen osan olevan parhaillaan matkalla ainakin Japanissa PlayStation 3:lle.

Koska Drakengardista aiemmin vastannutta Cavia-pelitaloa ei ole enää olemassa, on Square Enix asettanut peliä kehittämään Deadly Premonitonista varsinkin tunnetun Access Gamesin. Täysin kehittäjätiimi ei ole kuitenkaan uusiutunut, sillä pelin esimerkiksi ohjaa Nierin ja alkuperäisen Drakengardin kehitystä vetänyt Yoko Taro. Hän saa myös tukea muilta Cavia-veteraaneilta.

Drakengard 3:ssa pääosassa nähdään sisarukset Zero ja One, joilta löytyy kyky hallita taikuutta laulujen avulla. Pelattavuuden osalta pääpaino kolmososassa on näillä näkymin maataisteluissa, mikä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö lohikäärmeillä päästäisi jälleen aiheuttamaan tuhoa ilmasta käsin.

Euroopassa viimeisin pelisarjan osa, Drakengard 2, nähtiin vuonna 2006 PlayStation 2:lla. Pelaaja-lehden arvostelun siitä voi kurkata tästä.

Lähde: Siliconera, Gematsu

Lisää luettavaa