PlayStation Plus -peliäänestys debytoi tällä viikolla – mitä näistä peleistä haluaisit pelata? / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Plus -peliäänestys debytoi tällä viikolla – mitä näistä peleistä haluaisit pelata?

11.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Sonyn hiljattain paljastama uusi PlayStation Plus -ominaisuus Vote to Play on tekemässä debyyttinsä tällä viikolla. Torstaina Suomen aikaan kello 18.30 alkaen PlayStation Plus -jäsenet voivat ottaa osaa äänestykseen, jolla päätetään yksi syyskuun tulevista PlayStation Plus -peleistä.

Äänestyksessä mukana olevat pelit ovat strategiaseikkailu Armello, tasopompinta Grow Home ja toimintamätkintä Zombie Vikings. Äänestykseen voi ottaa osaa niin PlayStation 4:n What's New -välilehden alla, konsolin ilmoitusosiossa kuin myös PlayStation Storessa.

Äänestys päättyy maanantaina 24. elokuuta, jolloin Sonyn on samalla määrä julkistaa myös yleisön suosikki. Suosikki tulee liittymään osaksi PlayStation Plus -pelien tarjontaa heti 1. syyskuuta, kun taas kaksi vähemmän suosittua peliä tuodaan plussalaisille myyntiin kepeän alennuksen kera.

Tarkoituksena Sonylla ei ole tehdä Vote to Playsta kuukausittaista tempausta. Uutta äänestystä ei siis nähdä välttämättä vielä syyskuussa.

Kustakin äänestettävästä pelistä voi katsoa kehittäjien esittelyvideon ohesta. Niiden alta löytyy myös Vote to Play -äänestystä esittelevä yleisvideo.

Vote to Play on debytoimassa vain päiviä sen jälkeen, kun Sony ilmoitti nostavansa PlayStation Plus -palvelun hintaa osittain Euroopassa. Euromaissa hinnannousu näyttää koskevan vain PlayStation Plussan kolmen kuukauden tilausjaksoa, jonka hinta kohoaa 14,95 eurosta 19,95 euroon, kun taas Britanniassa hinta näyttäisi nousevan myös kuukauden tilauksen osalta. Plus-palvelun vuositilauksen hinnan pitäisi pysyä kaikkialla ennallaan 49,95 eurossa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Nyt on kyllä niin tasokasta ja ikimuistoista tavaraa että valinnanvaikeus iskee...

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Grow home on pakko saada!

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Mielenkiintoinen juttu. Hyvä että saa kansa edes vähän päättää ja äänestää. Hyvä veto Sonylta.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Armelloa äänestän. :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En mitään noista. Joku "kunnon" peli kiitos, kun kerran hintakin nousee. PS3 puolella ei ainakaan valinnanvara pitäisi loppua kesken. Ihan vaikka joku vanhempikin "kunnon" peli kelpais mikä on syystä tai toisesta jäänyt pelaamatta.

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

Ja edelleen vaan pelkkiä indie pelejä PS4:lle vaikka konsoli on kohta 2v ja löytyy AAA pelejä joita vois antaa. -.-

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä snaketus

En mitään noista. Joku "kunnon" peli kiitos, kun kerran hintakin nousee. PS3 puolella ei ainakaan valinnanvara pitäisi loppua kesken. Ihan vaikka joku vanhempikin "kunnon" peli kelpais mikä on syystä tai toisesta jäänyt pelaamatta.

Kyllähän Ps3:lla on annettu varsin loistavia pelejä.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei iske mikään näistä. Tämä äänestys systeemi on ihan hyvä homma eikä itsellä ole indie pelejä vastaan mitään, mutta minusta tämä äänestys pitäisi säästää "kunnon" peleille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Grow Home ehkä mielenkiintoisin mutta Zombie Vikings kelpaisi myös ja saatanpa jopa ääneni antaakin sille, ihan moninpelin vuoksi.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

mitäpä sitä parempaa antaa jos ihmiset tyytyy näihin :)