PlayStation Plussan Final Fantasy VII Remake -pelaajat saavat PS5-version pian veloituksetta / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Plussan Final Fantasy VII Remake -pelaajat saavat PS5-version pian veloituksetta

20.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Final Fantasy VII, final fantasy, Final Fantasy VII Remake, playstation plus

Osana PlayStation Plus -palvelua aiemmin tänä vuonna jaettu Final Fantasy VII Remake on mahdollista päivittää Plus-etuna hankitusta PS4-versiosta pian myös PlayStation 5 -versioon.

Kesäkuussa julkaistu Final Fantasy VII Remaken ehostettu PS5-versio on ollut jo aiemmin ilmainen kaikille PS4-version ostaneille, mutta ei heille, jotka nappasivat pelin PlayStation Plus -tarjonnasta maaliskuussa. Tämä muuttuu keskiviikkona 22. joulukuuta.

Kyse ei ole kuitenkaan ylimääräisestä joulukuun Plus-pelistä. Jos Final Fantasy VII Remakea ei ehtinyt nappaamaan siis aiemmin Plussan kautta, ei PS5-versioon pääse nytkään käsiksi Plus-pelinä.

Veloituksetta tarjottava PS5-versio ei sisällä edelleenkään Yuffie-hahmon tähdittämää lisäosaa Episode Intermission, jota ei ole jaeltu ilmaiseksi PS4-versionkaan ostajille. Squaren mukaan sitä olisi pian määrä myydä silti 25 prosentin alennuksella.

Aiemmin viime viikolla Final Fantasy VII Remake löysi tiensä myös pc:lle Epic Games Storen kautta. Tätä ennen se oli pitkään juurikin PlayStation-yksinoikeus.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Noice.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Mieluummin ostan tuon Intermissionin PS5 tasolle päivitettyyn PS4 Remakeeni vaaikka pelin lopetus oli hirveintä shittiä mitä olen tähän mennessä nähnyt, varsinkin kun PC-versiosta revitään älytöntä ylihintaa (yli vuoden vanha peli 10 euroa kalliimpi kuin PS4 julkaisussa eikä kympin pari halvempi lisäsisältöineen kuin PC-käännökset yleensä, hinta 79.99) ja rahalla saa tällä hetkellä huonoimman version jälleen kerran surkean PC-käännöksen johdosta.

Nostoja