Osana PlayStation Plus -palvelua aiemmin tänä vuonna jaettu Final Fantasy VII Remake on mahdollista päivittää Plus-etuna hankitusta PS4-versiosta pian myös PlayStation 5 -versioon.

Kesäkuussa julkaistu Final Fantasy VII Remaken ehostettu PS5-versio on ollut jo aiemmin ilmainen kaikille PS4-version ostaneille, mutta ei heille, jotka nappasivat pelin PlayStation Plus -tarjonnasta maaliskuussa. Tämä muuttuu keskiviikkona 22. joulukuuta.

Kyse ei ole kuitenkaan ylimääräisestä joulukuun Plus-pelistä. Jos Final Fantasy VII Remakea ei ehtinyt nappaamaan siis aiemmin Plussan kautta, ei PS5-versioon pääse nytkään käsiksi Plus-pelinä.

Veloituksetta tarjottava PS5-versio ei sisällä edelleenkään Yuffie-hahmon tähdittämää lisäosaa Episode Intermission, jota ei ole jaeltu ilmaiseksi PS4-versionkaan ostajille. Squaren mukaan sitä olisi pian määrä myydä silti 25 prosentin alennuksella.

Aiemmin viime viikolla Final Fantasy VII Remake löysi tiensä myös pc:lle Epic Games Storen kautta. Tätä ennen se oli pitkään juurikin PlayStation-yksinoikeus.

Lisää luettavaa