PlayStation Plussan hinta kohoaa Euroopassa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Plussan hinta kohoaa Euroopassa

28.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
33

Sony on nostamassa PlayStation Plus -palvelun hintoja Euroopassa.

Uuden hinnoittelun myötä vuosi PlayStation Plussaa on kustantamassa 59,99 euroa, kolme kuukautta 24,99 euroa ja kuukausi 7,99 euroa. Vuositilauksen hinta nousee siis noin kymmenellä eurolla, kolmen kuukauden tilaus viidellä eurolla ja kuukauden eurolla.

Muutos tulee voimaan 31. elokuuta noin kello kahdelta aamulla Suomen aikaan.

Sony ei ole antanut virallista syytä hinnanousulle. Noin vuosi sitten hinnat nousivat vastaavaan malliin myös Pohjois-Amerikassa.

Lähde: PlayStation (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Taas? Vai onko multa mennyt jotain ohi?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä snaketus

Taas? Vai onko multa mennyt jotain ohi?

Viimeksi hienosäätöä tehtiin pari vuotta sitten, joskin tuolloin vain kolmen kuukauden tilauksille.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Itsellä tulee pelattua niin vähän online-pelejä ettei ole ollut tarvetta ostaa tuota 1kk enempää kerralla. Olisi vähintään kohtuullista että pelkkä online pelaaminen olisi ilmaista tai ainakin puolet halvempaa. Sitten ne jotka haluavat jotain ylinmääräisiä lainapelejä maksaisivat tuosta enemmän.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Sony ei ole antanut virallista syytä hinnanousulle. Noin vuosi sitten hinnat nousivat vastaavaan malliin myös Pohjois-Amerikassa.

Olisi kyllä kiva tietää mikä oikeuttaa noin naurettavan korotuksen.
Luulisi että sony voisi ennemminkin kilpailun nimissä laskea hintoja, kun konsolikisaa niin ylivoimaisesti johtaa.
Tai ehkä se johtoasema juuri heidän mielestään oikeuttaa tälläisen, sillä kyllähän spedet sen maksaa oli päivän kusetus hinta mikä hyvänsä.

Käyttäjän tetteri kuva
tetteri

Itse en ole koskaan maksanut 15-20 € enempää / vuosi, mutta en ole myöskään ostanut jäsenyyttä suoraan Sonylta. En tiedä mistä nuo halpakoodikaupat saavat koodinsa, mutta niitä piisaa. Hyvin ovat toimineet.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Henk.koht. ei kiinnosta maksaa senttiäkään, kun niin vähän tulisi pelattua onlinessa. Jos Switchin vastaava kustantaa puolet tuosta, niin saatan kyllä harkita.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

En voi ymmärtää näitä hintoja / hinnankorotuksia. Syy minkä takia konsoleilla pelaaminen on jäänyt todella todella vähälle. Tekisi mieli aina parin kolmen kuukauden välein pelata muutama matsi jotain peliä PS4:llä tai X1:llä. Ei ole vaan huvittanut maksaa pelkästä nettipelaamisesta, joten lähes kaikki pelit on tullut ostettua PC:lle. Minkä takia nettipelaamisen täytyy maksaa? Tätä en ole ymmärtänyt vielä tähän päivään mennessä. PC:llä se toimii paremmin ja on täysin ilmaista. Ja en kaipaa mitään kuukausittaisia satunnaisia pelejä. Ostan kyllä ne pelit, jotka itseäni kiinnostaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä tetteri

Itse en ole koskaan maksanut 15-20 € enempää / vuosi, mutta en ole myöskään ostanut jäsenyyttä suoraan Sonylta. En tiedä mistä nuo halpakoodikaupat saavat koodinsa, mutta niitä piisaa. Hyvin ovat toimineet.

Ne saa ne halvemmilta alueilta/petoksilla samaan tapaan kuin kyseenalaiset pc-peliavaimia myyvät kaupat kuten G2A.

Käyttäjän Erkkade kuva
Erkkade

Uskomatonta toimintaa taas Sonylta! Itse ajattelen, ettei Sonylla ole tällä hetkellä varaa tehdä enää yhtään huonoja päätöksiä, kun Xbox One X siintää jo aivan kulman takana. PS4 Pro -konsoli oli mielestäni todella huono veto Sonylta, joka ei kyllä houkutellut itseäni lainkaan ostamaan kyseistä konsolia. Konsolin ulkonäkö on kuin kerroshampurilaisella, eikä omaa edes UHD levyasemaa. Mitä ihmettä Sony! Nyt kun pitäisi pistää kovat piippuun ja yrittää saada asiakkaat pysymään Sonyn leirissä, asiakkaat karkoitetaan mahdollisimman nopeasti hinnan nostoilla. "Ilmaispelien" laadun nosto ei ole mielestäni pätevä syy, kun niitä ei voi edes omistaa sopimuksen päätyttyä. Games With Gold pelien 360-versiot saa pitää itsellään ikuisesti. En tule kyllä uusimaan PS Plus sopimustani enää ikinä. Pelaan niin harvoin moninpelejä, jos lainkaan ja sopimuksen päätyttyä käteen ei jää mitään.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Uliuliuliuliuli! Taas täällä kapinoivat samat käyttäjät, jotka haaskaavat yksinpeleihin 59,99 euroa joka kuukausi.