PlayStation-rooliseikkailu Natural Doctrine tuo strategiaa syksyyn / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation-rooliseikkailu Natural Doctrine tuo strategiaa syksyyn

29.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

PlayStation 4:n pelitarjonta on puutteellinen vielä monilta osin, mutta strategista roolipelattavaa pitäisi olla sentään saatavilla sillekin vielä tänä syksynä. Yhdysvaltalaisjulkaisija NIS America on saanut vahvistettua, että syyskuun 19. päivä Euroopan PS4-, PS3- ja Vita-konsolit on ottamassa haltuun Natural Doctrine.

Japanissa viime huhtikuussa tavatun Natural Doctrinen takaa löytyy nipponilainen Kadokawa Games, joka sai Euroopassa pari kuukautta sitten ulos myös Demon Gaze -luolastoseikkailunsa Vitalle. Kolmelle alustalle samanaikaisesti tupsahtavan Natural Doctrinen pitäisi olla nyt tosin huomattavasti mittavampi projekti yhtiöltä. Peliä ei ole suunniteltu esimerkiksi vain silkaksi yksinpeliksi, vaan mukana nähdään sekä kilpailullista että myös yhteistyöhönkin ajavaa moninpelisisältöä.

Julkaisunsa Natural Doctrinen pitäisi saada Euroopassa sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa. Mikäli pelin innostuu myös hankkimaan useammalle alustalle, on se varustettu mahdollisuudella siirtää tallennuksia versiosta toiseen. Eri versioiden omistajat voivat myös pelailla keskenään.

Lähde: NIS America

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP
Lainaus

Mikäli pelin innostuu myös hankkimaan useammalle alustalle, on se varustettu mahdollisuudella siirtää tallennuksia versiosta toiseen. Eri versioiden omistajat voivat myös pelailla keskenään.

Ilmeisesti peli ei tue ristiostoa (Cross buy), eli jos haluaa nauttia ristipeluusta joutuu maksamaan useampaan otteeseen. Noh, katsotaan nyt ensin minkälainen tuotos kyseessä ja murehditaan sitten.

Dragon's Crown on nyt Vitalla näppäilyn alla, ja Vitan kosketusominaisuuksista on kyseisessä pelissä kyllä yllättävän paljon hyötyä, eikä ruutukaan tunnu liian pieneltä. Mutta koska Vitan paikallinen moninpeluu vaatisi useamman Vitan ja pelin, eikä pelien versioita voi pelata netissäkään ristiin, uskon hankkivani vielä myöhemmin pelin PS3-version, jotta voin nauttia lohikäärmemätöstä yhdessä ystävieni kanssa. Tuli yllätyksenä että peli on PS-yksinoikeus (ainakin toistaiseksi). Ajauduin vähän aiheesta, pahoittelut tästä,