PlayStation Store käynnisti oman kesäalensa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Store käynnisti oman kesäalensa

31.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

PlayStation Store on pyöräyttänyt käyntiin oman virallisen kesäalennuskampanjansa. Seuraavan kuukauden aikana kauppapaikalla on tarkoitus löytyä tarjouksia viikottain niin PlayStation 4-, 3-, Vita kuin myös PSP-pelaajille.

Ensimmäisenä viikon aikana tarjolla on erityisesti paljon Electronic Arts -sälää niin esimerkiksi Battlefieldin kuin myös Need for Speedin muodossa. Mikäli alennuspinoa uskaltaa kuitenkin kaivaa vain syvemmälle, tulee vastaan kyllä myös sellaisiakin tarjouspelejä kuten Guacamelee!, South Park: The Stick of Truth, Spelunky ja Hitman HD Trilogy.

Alennuksien on määrä vaihtua keskiviikkoisin. Yksi keino pysyä niiden jäljillä on selata Sonyn PlayStation Blog -sivustoa. Kirjoitushetkellä voimassa olevat tarjoukset voi katsastaa tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Eipä ole mitään minulle. Joka on hyvä asia, koska olen auki. :P

Käyttäjän kuribo kuva
kuribo

Joo, ei näytä kyllä olevan oikein mitään mielenkiintoista vielä tarjolla.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Juu ei todellakaan. Vielä kirsikkana päällä Vitan aleissa on EA:lta PSP pelejä joita ei voi pelata jostain syystä Vitalla.

Varmaan parempi pysyä suoraan kauppasivulla perässä, niin voi saman tien ostellakin jos kiinnostaa: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tuo Battlefield 4 PS4:lle houkuttelisi mutta siinä menisi luultavasti ikuisuus ladatessa joten en ole varma.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Cold, Cold Heart tuolta irtos. On se pitänyt ostaa jo pitemmän aikaa, nyt sain hyvän tekosyyn kun hinta halpeni huimat 4 euroa ^-^ säästöä!

Nostoja