PlayStation Store ylsi ennätystulokseensa Destinyn siivillä / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Store ylsi ennätystulokseensa Destinyn siivillä

17.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
PlayStation Store ennätystulokseensa Destinyn siivittämänä

Sony on paljastanut Bungien verkkoräiskintä Destinyn olleen merkittävä tapaus yhtiön PlayStation Store -kauppapaikan historiassa.

Viime kuussa ilmestyneen Destinyn julkaisu edesauttoi PS Storea saavuttamaan kaikkien aikojen parhaan kuukautensa myynneissä mitattuna. Destiny ehtikin rikkoa kuukauden aikana useita PS Store -ennätyksiä. Sony Network Entertainment Internationalin markkinointijohtaja Eric Lempelin mukaan PS Storen liikevaihto oli viime kuussa 90 % suurempi kuin syyskuussa 2013.

-Destiny rikkoi PlayStation Networkin myyntiennätyksiä useissa kategorioissa ottamalla kärkipaikan ennakkotilauksissa, julkaisupäivän myynneissä ja julkaisuviikon myynneissä, Sonyn tiedote kertoo.

Sonyn mukaan Destiny on ensimmäisen kuukautensa aikana ollut PlayStation 4 -konsolin pelatuin peli. Destinyyn on upotettu PS4:llä kaikkiaan 125 miljoonaa tuntia peliaikaa, ja sitä pelataankin tällä hetkellä Sonyn tilastojen mukaan viisi kertaa enemmän kuin toiseksi suosituinta PS4-peliä. Pelaajat ovat myös jakaneet Destinyä innokkaasti, sillä PS4:n jakotoimintojen avulla pelistä on lähetetty kaikkiaan 450 000 tuntia suoraa pelikuvaa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Eikös nyt oikein mennytkään analyytikon arviot nappiin. VOI VOI. Siinä taas näkee kun lyödään faktat tiskiin, eikä mitään tyhjänpäiväistä "asiantuntian arviointia". Ps4 Destiny kulkenut sitten hyvin jo pelkästään storesta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näppis ja hiiri tuki niin kattellaan Destinyä uusiksi, eli varmaan viiden vuoden päästä pc:llä. Ihan hienoa, että PSN:stä saadaan muitakin uutisia kun se, että se on nurin joidenkin kurapersehakkereiden tekopyhyyden kuninkaiden jäljiltä.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Niin kauan kun PS Storen hinnat ovat aivan älyttömällä tasolla, en tule ostamaan yhtään peliä. Missäköhän vaiheessa digitaalisten pelien hinnat lasketaan edes hieman järkevimmiksi.

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Samaa mieltä edellisen kanssa. On hieman erikoista, että digitaaliset versiot maksaa enemmän. Xbonehan yritti siirtää koko myynnin verkkoon, mikä olisi tiennyt kovaa hintojen nousua.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä jmetsara

Samaa mieltä edellisen kanssa. On hieman erikoista, että digitaaliset versiot maksaa enemmän. Xbonehan yritti siirtää koko myynnin verkkoon, mikä olisi tiennyt kovaa hintojen nousua.

Tuskin ne olisi noista järkyttävistä hinnoista paljon noussut, jos ollenkaan. Laskenut ne ei olisi se on varmaa, koska miksi silloin pitäisi Mikkiksen kannalta? Noh maksakoot mitä maksaa ei kiinnosta niin kauan kuin pelini saan halpoina fyysisinä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

miksiköhän ei suoraan sitten sanota niitä pelaajien määriä kun tommoset paljonko tuntia on pelattu on ihan turhaa tietoa