PlayStation Storen tammiale käynnistyi – tarjolla kasapäin pelejä jopa 75 prosentin alehintaan

PS Storen tammialea vietetään jo joulukuussa.

21.12.2022 17:56

PlayStation Storen tammiale on nyt käynnistynyt.

Joulun kynnyksellä käynnistetty alennusmyyntikampanja tarjoaa pelejä ja lisäsisältöä jopa 75 alennuksella. PlayStationin mukaan alennuksessa on kaikkiaan yli 3 000 tuottetta, jotka sisältävät niin Elden Ringin kuin Call of Duty: Modern Warfare II:n kaltaisia isoja uutuusnimikkeitä, vanhempia hittejä vuosien varrelta sekä pienempiä julkaisuja.

Esimerkiksi The Last of Us Part II on saatavilla 75 prosentin alennuksella alle kympillä. Cyberpunk 2077:n taas voi napata omakseen puoleen hintaan 25 eurolla. Red Dead Redemption 2 on tarjolla 67 prosentin alennuksella alle 20 euron ja kestohitti Grand Theft Auto V:n Premium Edition 58 prosentin alennuksella vain vajaan 15 euron hinnalla.

Tammiale kestää 7. tammikuuta asti PlayStation Storessa. Osassa tuotteista tarjoushinnat kuitenkin päättyvät jo aikaisemmin. Lisäksi uusia alennushintaisia pelejä tulee saataville alennuskampanjan loppumetreillä.

Alennusmyyntien ohella Sony toi äskettäin saataville myös uusimmat PlayStation Plus -tilauksiin kuuluvat pelit. Pelivalikoimasta on kuitenkin myös poistumassa useampia pelejä tammikuun aikana. PlayStation-pelaajat voivat myös tarkistaa oman pelivuotensa merkkipaalut ja huippuhetket Sonyn julkaisemasta työkalusta.

Lähde: PlayStation Store

Lisää luettavaa