PlayStation Storessa käynnistyi Black Friday -tarjoukset – alennukset parhaimmillaan jopa 70 prosenttia / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Storessa käynnistyi Black Friday -tarjoukset – alennukset parhaimmillaan jopa 70 prosenttia

25.11.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3

PlayStation Storessa on käynnissä perinteiset Black Friday -alennukset. Tarjoukset ovat voimassa kaikille, mutta PlayStation Plus -jäsenet voivat saada valikoitujen tarjouspelien kohdalla lisäalennuksia.

Black Fridayn myötä PlayStation Storessa ei ole tällä kertaa erillistä viikon tarjouspeliä. Tässä muutamia toimituksen poimintoja alennuskampanjan tarjonnasta.

Voimassa 29. marraskuuta asti:

- Battlefield 1 (PS4)
Alennettu hinta kaikille käyttäjille 49,95 € (-28%)

- The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition (PS4)
Alennettu hinta kaikille käyttäjille 29,95 € (-50%)

- Metal Gear Solid V: The Definitive Edition (Ground Zeroes + The Phantom Pain + Metal Gear Online) (PS4)
Alennettu hinta kaikille käyttäjille 17,95€(-55%)

- Watch Dogs 2: Deluxe Edition (PS4)
Alennettu hinta kaikille käyttäjille 44,95 € (-35%)

- No Man's Sky (PS4)
Alennettu hinta kaikille käyttäjille 34,95 € (-41%)

- Titanfall 2: Standard Edition (PS4)
Alennettu hinta kaikille käyttäjille 39,95€ (-42%)

- God of War III: Remastered (PS4)
Alennettu hinta PS Plus -jäsenille 8,45€ (-75%)
Alennettu hinta
kaikille käyttäjille 11,95 € (-65%)

Kaikki tarjoukset voi katsastaa vaikkapa PlayStation Storen verkkoselainversiosta. Tarjontaan voi tutustua myös PS Apppista, jolla selainversion tapaan onnistuu pelien etälataus.

Lähde: PlayStation Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

On se kiva ku oli pitkään alennuksessa AC4 Black Flag 11e ja mietin et ostanko vai enkö. Päätin ostaa ja seuraavana päivänä katoin et Black Friday tarjouksena AC4, Unity ja Syndicate bundle 29e...

Käyttäjän jantsa kuva
jantsa
Lainaus käyttäjältä VillNess

On se kiva ku oli pitkään alennuksessa AC4 Black Flag 11e ja mietin et ostanko vai enkö. Päätin ostaa ja seuraavana päivänä katoin et Black Friday tarjouksena AC4, Unity ja Syndicate bundle 29e...

Sama homma mulla mutta vaan battlefrontin kanssa. Viime perjantaina ostin 30eurolla kun Sony ja EA sanoivat että eivät ole aikeissa alentaa lähiaikoina ja nyt se on 7.50..

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä jantsa

[quote='käyttäjältä VillNess']On se kiva ku oli pitkään alennuksessa AC4 Black Flag 11e ja mietin et ostanko vai enkö. Päätin ostaa ja seuraavana päivänä katoin et Black Friday tarjouksena AC4, Unity ja Syndicate bundle 29e...[/quote]Sama homma mulla mutta vaan battlefrontin kanssa. Viime perjantaina ostin 30eurolla kun Sony ja EA sanoivat että eivät ole aikeissa alentaa lähiaikoina ja nyt se on 7.50..

Oma vika kun menee näin lähellä Black Fridayta ostamaan. Ja sehän on ihan sama mitä nuo lupailevat, eihän ne paljasta etukäteen noita ettei menetä myyntejä.

Tosin itsellä kävi nyt niin, että kun jätin ostamatta aiemmin useampia tarjouspelejä, niin nytpä niitä ei tuolla ole alessa. Missä muutenkin on kaikki latauspelit? The Witness ja Inside nyt ainakin olisi voinut kiinnostaa. Nyt tuntuu että enemmän on tarjouksessa myös fyysisenä löytyvää kamaa, jotka hommataan nimenomaan fyysisenä.

Nostoja