PlayStation TV:n taival lähestyy loppuaan / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation TV:n taival lähestyy loppuaan

29.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
17

Sonyn PlayStation TV -laitteen toimitukset on lopetettu virallisesti Japanin markkinoilla, yhtiö on kertonut.

Loppuvuodesta 2013 Japanissa julkaistun PlayStation TV:n toimitusten lopettaminen viittaa vahvasti laitteen taipaleen päättymiseen. Toistaiseksi PlayStation TV:n toimitusten lopettamista ei kuitenkaan ole virallisesti vahvistettu länsimarkkinoilla ja laitteita on yhä saatavilla. Sony ei ole myöskään tarjonnut tarkempia kommentteja PlayStation TV:n kohtalosta.

PlayStation Vita -pelien pelaamiseen tv:n ruudulta ja PS4-pelien etäpelaamiseen tarkoitettu PlayStation TV julkaistiin Euroopassa marraskuussa 2014. Kuluttajat eivät kuitenkaan ottaneet laitetta missään vaiheessa omakseen, eikä laitteesta tullut koskaan myyntimenestystä.

Lähde: GameInformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Olisi ollut vain parempi pistää konsoliin SD korttipaikka ja saada kaikista parhaista vita peleistä yhteensopivia laitteen kanssa. Vaikka itselläni laite löytyykin, niin pelaan vita pelit mielummin sillä alkuperäisellä laitteella.

Käyttäjän Juhis815 kuva
Juhis815

Tämä oli kyllä minulle virheostos, kun pulitin tästä laitteesta jotain 110-120€ julkaisussa, ja en ole käyttänyt tätä laitetta hirveästi kuin olisin arvellut. Täytyypä varmaan palata tämänkin pariin ja läpäistä Alundra jota en ole alkutaipaleen jälkeen tahkonut eteenpäin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos tåmä olisi maksanut puolet vähemmän, niin olisin jo ostanut ja ostankin heti kun irtoo siihen alta 50 euroon. Vita pelit makkarin töllöstä ja PS4-striimaus sinne kuulostaa aika erihyvältä samalla, kun siellä muijan kanssa pötköttelee. Hinta vaan ei ole satanen, vaan viiskymppiä max. Sillä viidelläkympillä voin tarvittaessa siirtää konsolia tai striimata sitä siihen Vitan näytölle ja käyttää oikeaa Vitaani.

Käyttäjän dragnaz kuva
dragnaz

Tuotahan myytiin viime vuonna jo 29,90€. En keksinyt mihin sitä tarvisin niin jäi ostamatta.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Itse aikoinaan hommasin tämän käytettynä muutamalla kympillä. Kyllä sitä jonkun verran tarvitsee lapsiperheellinen ja on se kätevä striimata makkarin töllöön kun lapset katsoo olkkarissa netflix tai muuta. Ihan kätevä laite.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä dragnaz

Tuotahan myytiin viime vuonna jo 29,90€. En keksinyt mihin sitä tarvisin niin jäi ostamatta.

Niinkun missä?

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä snaketus

Lainaus käyttäjältä dragnazTuotahan myytiin viime vuonna jo 29,90€. En keksinyt mihin sitä tarvisin niin jäi ostamatta.
Niinkun missä?

Muistaakseni verkkokauppa.com.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tässäkin tuotteessa tökkii se, että ei sovi Suomen markkinoille kun puuttuu Katsomo, Ruutu ja Yle Areena. Okei, joku noista voi olla - luultavasti Areena - mutta ei kaikkia ja se on iso miinus. Laitteen nimessä kuitenkin "TV".

Ei kiinnosta Applemaiset vehkeet, joissa leffat, sarjat ja muut on pakko ladata pääosin niistä valmistajan kaupoista. No, okei, on tuossa varmaan ne perus Netflixit sun muut mutta ne nyt on jo leivänpaahtimessakin, joten en anna niille enää lisäarvoa.

Itsehän aina mielenkiinnolla katselen näitä vaihtoehtoja, jonka saisi halvalla televisioon kiinni mutta missään ei ole noita suomalaisten kanavien nettiversioita. Vika toki nimenomaan/luultavasti kanavissa kun eivät niitä tee. Todella outoa, ettei edes Chromecastissa ole noita. Järkevin vaihtoehto onki kasata pieni pc, jonka olenkin tehnyt mutta sen verran iso se kuitenkin itselläni on, ettei muuton jälkeen enää edes jaksanut laittaa tv-tasolle. Toki voisi jotain Intel NUCia tai vastaavaa laittaa mutta hintakin on sitten heti paljon enemmän. No, nuo pc-stickit näyttää nykyisin olevan kokoajan kätevämpiä ja tehokkaampia. Pitää sellainen joskus napata.

Lainaus käyttäjältä snaketus

Niinkun missä?

Itsekin muistelin, että tätä on myyty aika halvalla mutta en muista missä. Olisi tuon kuitenkin saanut ostettua, ei ollut mikään hitti silläkään hintaa, että olisi esim. varastosaldot nollaantuneet tms.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Joo Verkkokaupasta sai hintaan 29,90 ja myös Gigantistakin on saanut tuohon hintaan.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä snaketus

Lainaus käyttäjältä dragnazTuotahan myytiin viime vuonna jo 29,90€. En keksinyt mihin sitä tarvisin niin jäi ostamatta.
Niinkun missä?

Expertiltä saa 49,90€ tälläkin hetkellä.