Loppuvuodesta ilmestyvän PlayStation 5 -konsolin voi pian ennakkotilata itselleen, PlayStation-verkkokaupan lähdekoodi vihjaa.

Sonyn oman PlayStation Direct -verkkokaupan lähdekoodista on löytynyt uusia viittauksia PS5-ennakkotilauksiin liittyen. Resetera-keskustelupalstan käyttäjä Expyn mukaan JavaScript-koodista löytyy esimerkiksi virheviestejä PS5-konsolin tilaamiseen liittyen. Virheviestin perusteella verkkokaupan käyttäjät voivat lisätä ostoskoriinsa vain yhden konsolin, oli kyseessä sitten levyasemallinen tai levyasematon malli. Lisäksi verkkokauppa on saanut PS5-yhteensopivuudesta kertovia merkintöjä, jotka on kuitenkin toistaiseksi piilotettu sivun tyylimäärittelyissä.

Sony ei toistaiseksi ole vahvistanut, milloin PS5-konsoli saapuu ennakkotilattavaksi. Yhtiö on kuitenkin todennut kertovansa ennakkotilausmahdollisuuksista hyvissä ajoin ennen niiden alkamista, jotta kuluttajien ei tarvitsisi kiirehtiä konsolin tilaamisen kanssa. Sonyn on raportoitu lisäksi aikovan nostaa konsolin tuotantomääriä jopa 10 miljoonaan kappaleeseen kuluvan vuoden loppuun mennessä, vaikka kaikkien laitteiden ei uskotakaan päätyvän kuluttajien käsiin ennen ensi vuoden alkupuolta.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa