Sony ei ole tällä hetkellä halukas laskemaan Vitan hintaa, Eurogamer uutisoi. Sony Worldwide Studiosin pomo Shuhei Yoshida kertoi sivustolle, että vielä on liian aikaista moiselle.

Miehen mukaan alustan hinta on parhaillaan oivallinen siihen nähden, millainen laite Vita oikeasti on. Yoshida kyllä ymmärtää, että hinta on painava tekijä ostopäätöstä tehdessä, miksi siihen kiinnitetäänkin toki myös huomiota. Tällä hetkellä yhtiö keskittyy kuitenkin laitteen sisällön kasvattamiseen ja sen potentiaalin saavuttamiseen.

Yoshida kuitenkin myöntää Eurogamerille, että Vitaa olisi voinut nostaa paremmin esille Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa. Nyt huomiota saivat lähinnä vain Assassin’s Creed III: Liberation sekä PlayStation All Stars Battle Royalen Vita-versio, vaikka messuhallissa yhtiöllä on parhaillaan näytillä peräti 25 peliä uutuuskäsikonsolille.

Sony ilmoitti viime kuussa Vitan maailmanlaajuisten myyntien yltäneen 1,8 miljoonaan maaliskuun loppuun mennessä. Yhtiön uusi toimitusjohtaja Kazuo Hirai totesi tuolloin, että alku on ollut hänen mielestään varsin hyvä. 

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa