PlayStation VR2:n tuotanto on käynnistynyt kunnolla – Sony tähtää massiiviseen julkaisuun / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation VR2:n tuotanto on käynnistynyt kunnolla – Sony tähtää massiiviseen julkaisuun

5.10.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
5

Sony kaavailee isoa julkaisua PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaitteistolle.

Bloomberg-julkaisun mukaan Sony on käynnistänyt PS VR2:n massatuotannon. Yhtiön kerrotaan pyrkivän tuottamaan laitetta 2 miljoonaa yksikköä ensi maaliskuuhun mennessä. Bloombergin tietojen mukaan virtuaalitodellisuuslaitteiston tuotanto ei ole kärsinyt tuotantoketjujen ongelmista. Bloomberg kertoo Sonyn uskovan myös PlayStation 5 -konsolin saatavuuden parantuvan hieman ensi vuoden alkupuolella. 

Valmistusmäärän perusteella Sony näyttäisi odottavan PS VR2:lle merkittävästi edeltäjäänsä parempaa vastaanottoa. Alkuperäistä PlayStation VR:ää myytiin seitsemässä kuukaudessa miljoona kappaletta. 

Sony ei ole toistaiseksi vahvistanut PlayStation VR2:n julkaisuajankohtaa. Yhtiö on kuitenkin kertonut PS VR2:n saavan yli 20 peliä julkaisuunsa.

Lähde: Bloomberg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Täytyy julkaisussa ostaa, niin sitten on ainakin hyvä syy alkaa metsästämään jostain itse konsoliakin. :)

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Kiinnostusta kyllä olisi, mutta katsoo nyt minkä hintaista vehjettä Sony meinaa tarjota. Sääli ettei taaksepäin yhteensopivuutta saatu hoidettua, nyt pitää toivoa että nykyiset pelit päivitettäisiin.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Menestys riippuu paljon peleistä, mutta luulisi Sonyn tietävän tämän. Näiden huhujen perusteella voisi siis päätellä ettemme ole vielä nähneet mitään PSVR2 julkaisuraamin tarjonnasta. PSVR-pelien yhteensopimattomuus PSVR2:n kanssa on aikamoinen keppi rattaissa, jonka voittaminen vaatii paljon työtä.

Käyttäjän ttgreat kuva
ttgreat

hohhoijaaa.... mukava että muutaamaa kiinostaa

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä on niitä harvoja juttuja jotka voisi saada mut innostumaan PS5:stä. Edellisessä sukupolvessa VR oli niitä harvoja aidosti uudenlaisia pelikokemuksia.