PlayStation-yksinoikeudet Heavy Rain, Beyond ja Detroit päivättiin pc:lle – myös demoversiot luvassa

Pelaajien valintojen mukaisesti muovautuvat Quantic Dream -seikkailut saivat julkaisupäivät pc:llä.

16.5.2019 21:50

Ranskalaiskehittäjä Quantic Dream vahvisti maaliskuussa, ettei studio enää kehitä pelejä yksinoikeudella PlayStationille. Samaan hengenvetoon kerrottiin, että studion kolme viimeisintä peliä on tekemässä tuloaan pc:lle.

Nyt PlayStation-konsoleilla nähdyt Heavy Rain-, Beyond: Two Souls– ja Detroit: Become Human -pelit ovat saaneet julkaisupäivät Epic Games Storessa. Lisäksi Quantic Dream vahvisti jokaisen pelin saavan oman demoversionsa.

Seikkailuista vanhimman, eli Heavy Rainin, julkaisu tapahtuu 24. kesäkuuta, eikä maistiaisia tarvitse odotella ensi viikkoa pidemmälle. Demo saapuu näillä tiedoin 24. toukokuuta

Ellen Pagen tähdittämä Beyond: Two Souls saa sekä julkaisunsa että demonsa noin kuukautta myöhemmin, 27. heinäkuuta.

Kolmikon tuorein peli Detroit: Become Human ei sen sijaan saanut tarkempaa julkaisupäivää, mutta sen olisi tarkoitus ilmestyä syksyn aikana. Demoa voi vuorostaan odotella loppukesästä.

Quantic Dreamin pelit tunnetaan tarinavetoisina seikkailuina, joissa elokuvamaiset tapahtumat muovautuvat pelaajan tekojen ja päätösten mukaisesti. Jokaisen pelin alkuperäisen arvostelun voi lukea alla olevista Lue myös -linkeistä.

Vaikka Epic Games Storella on ajallinen yksinoikeus pc-versioihin, niiden olisi tarkoitus ilmestyä myöhemmin myös muille pc-kauppapaikoille.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa