PlayStation-yksinoikeussankari seittisinkoili parrasvaloihin – tällainen on Marvel's Avengersin Hämis / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation-yksinoikeussankari seittisinkoili parrasvaloihin – tällainen on Marvel's Avengersin Hämis

11.11.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Marvel's Avengers Spider-Man DLC, Spider-Man, Hämähäkkimies, Marvel's Avengers, Square Enix, Crystal Dynamics

Marvel's Avengers -pelin tulkinta kulmakuntien ystävällisestä Hämähäkkimiehestä on singahtanut viimein parrasvaloihin.

Verkkopään tulevaa esiintymistä pohjustetaan tuoreella tarinatrailerilla, jossa saadaan esimakua hahmon persoonallisuudesta ja dynamiikasta muiden Kostajien kanssa. Varsinaista pelikuvaa ei vielä julkaistu, mutta trailerista saanee silti viitteitä ketterän seittisinkoilijan kyvyistä.

Hämähäkkimies liittyy aiempien tietojen mukaisesti osaksi Marvel's Avengersin hahmokaartia 30. marraskuuta ilmestyvässä Spider-Man: With Great Power -erikoistapahtumassa, joka julkaistaan Sonyn yksinoikeussopimuksen myötä ainoastaan pelin PlayStation 4- ja PlayStation 5 -versioissa. Samana päivänä pelin kaikissa versioissa päästään käsiksi muun muassa uuteen Discordant Sound -raid-tehtävään, kohotettuun voimatasokattoon ja muun muassa varusteisiin liittyviin päivityksiin.

Marvel's Avengersin PlayStation-versioihin suuntaavan Spider-Man: With Great Power -tapahtuman trailerin voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Ei kyllä vakuuta tää versio videopelien hämiksistä! Jotenkin todella kömpelön näköinen jo lähtökohtaisesti.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Rehellisesti traileri ei oikein sytytä, mikä on ihan hyvä asia, sillä en tiedä onko yhtäkään kertaa ollut peleissä koskaan tilannetta, jossa peli saa yksinoikeussisältöä julkaisun jälkeen, mikä oikeasti aika dorka peliliike jokaiselta osapuolelta.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Insult to injury, että Marvelin ylivoimaisesti suosituin hahmo on PS-yksinoikeus. Ymmärrän, ettei Sonyn kanssa tällaisista asioista auta edes neuvotella, mutta on kyllä jälleen varsin näyttävä torttu tämän pelin muutenkin kattavassa kakkakavalkadissa.

Ei sillä, että houkuttelisi muutenkaan: Miksi edes vaivautua tuomaan Spider-Mania mukaan, kun peli ei ole aidosti open-world? Iso kaupunki ja ilmava meininki on koko Hämiksen pointti ja tämä peli luultavasti ahtaa hahmon samaan huonosti maskeerattuun putkeen kuin muutkin sankarit.

Marvel's Spider-Man sitä paitsi toteutti Hämis-tominnan ihan vasta tismalleen oikein, eikä Avengers voi näyttää sen rinnalla miltään muulta kuin tunkkaiselta kuivalta köntsältä. Kuin pistäisi delfiinin uima-altaaseen ja yrittäisi siinä sitten leikkiä, että valtameressä tässä polskitaan.