PlayStationin isä luopuu tehtävistään / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStationin isä luopuu tehtävistään

27.04.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
21

Sony Computer Entertainment Incin johtaja Ken Kutaragi siirtyy muihin tehtäviin 19. kesäkuuta alkaen. Huippumenestyneen PlayStationin isänä tunnettu Kutaragi jatkaa kuitenkin edelleen SCEI:n palveluksessa. Mies toimii jatkossa muun muassa Sonyn pääjohtajan Howard Stringerin neuvonantajana.

- Olen todella onnellinen poistuessani SCEI:n johdosta tuotuani markkinoille neljä eri PlayStation-konsolia. On ollut mielenkiintoista seurata pelialan kehitystä, ja odotan uusia haasteita suurella innolla, Kutaragi kommentoi.

Kutaragin paikan SCEI:n johdossa ottaa Kaz Hirai, jonka vastuualueeksi muotoutuu koko PlayStation-tuotemerkin maailmanlaajuinen hallinnointi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nähnyt 1 vuosineljänneksen tulokset ja päättää jättää uppoavan laivan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kiitokset näistä vuosista Kutaragi!

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

En haluaisi olla Kaz Hirain saappaissa : "koko PlayStation-tuotemerkin maailmanlaajuinen hallinnointi" ..huh huh! 8>D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sonyllä kyllä vaikeat ajat edessä. Jenkeissä osa kaupoista ei enään tilaa uusia PS3:sia, kun edellisetkään ei mene kaupaksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

yllä olevan kommentin kirjoittajalle tiedoksi, että Sony on tuotemerkkinä valtava ja ps tuoteperhe on vain yksi murunen kokonaisuudesta.

Ja itse uutisesta, niin kyllähän tuo on jo pitkään tiedetty että Kutaragi siirtyy pois johdosta, joten assyja kunnioittaen huudan : VANHA!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaz "Riiiidge Racer, 599$, Giant Crab"Hirai... Playstation = kuollut tuotemerkki.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"kuollut tuotemerkki."

Playstation ei ole kuollut!

Kiitos kaikesta Kutaragi.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Kutaragia voi pitää lähes yhtäkovana legendana peliteollisuudelle kuin Shigerua, hän mullisti pelaamisen PSone:lla ja toi meille nykypäivän parhaimman pelivalikoiman omaavan Ps2 konsolin. Ps3:lla on vielä tulevaisuus edessä jota tässä seurataan.

Kyseinen henkilö kuitenkin pysyy vielä Scei:ssä kunniapuheenjohtajan virassa. Kaz Hirai vain nappaa häneltä johdon. Saa nähdä saavuttaako lähellekään Kutaragin keräämiä saavutuksia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Se että Playstation on vain yksi murunen koko Sonyn tuoteperhettä ei muuta sitä faktaa että PS3 on täysi floppi.

Nintendo dominoi markkinoita ja tekee rahaa minkä kerkeää. Microsoft tekee tappiota siinä missä Sonykin mutta erona on se että Sonyä pelipuolen tappiot oikeasti haittaa, eikä sinne ole varaa heittää loputtomasti rahaa kaivoon kuten Microsoftilla joka on tällä hetkellä asettunut markkinoille silleen että se tappaa PS3:n Jenkeissä ja Euroopassa, jos Wii ei sitä jo tarpeeksi hyvin tee.

Käyttäjän ColdFire kuva
ColdFire

Ken Kutaragi veti hyvin. Kiitos.

Nostoja