PlayStationin isä pahoitteli suomalaisille / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStationin isä pahoitteli suomalaisille

22.09.2006 // Kirjoittanut: Riot
6

Sony Computer Entertainment Inc. järjesti perjantaina TGS-messujen jälkeen oman tilaisuutensa Sonyn TK-rakennuksessa Tokion ytimessä. Sonyn maailmanlaajuisen tukikohdan ylimmästä kerroksesta avautuvat huikeat näkymät, mutta meitä kiinnosti enemmän se, että pelattavissa olivat viimeisimmät versiot peleistä: Motorstorm, Lair, Everybody's Golf 5, Formula One: Champion Edition, Gran Turismo HD, Resistance: Fall of Man, Genji ja NBA 06.

Mutta, hienointa oli se, että Sonyn Computer Entertainment Incin isot kihot kuten Ken Kutaragi, Phil Harrison ja David Reeves olivat porukan seassa ja juttelivat avoimesti paikalla olleen median kanssa.

Ken1.jpg
Sony Computer Entertainment Incin pomo Ken Kutaragi ristitulessa

Sain vaihdettua muutaman sanan itse Ken Kutaragin kanssa ja kun kysyin, oliko PlayStation 3:n Euroopan julkaisun siirtämisessä mitään hyvää niin Ken pahoitteli kovasti ja totesi sitten, että hän voi sanoa kolme asiaa...

1. Quantity. Suurempi määrä konsoleita julkistukseen.

2. More games. Julkaisuun tulee huomattavasti enemmän pelejä, kuin konsolin lanseerauksen yhteydessä Yhdysvalloissa ja Japanissa. Tosin tämä nyt ei välttämättä ole erityisen hyvä juttu.

3. More excitement for easter! Näin Kutaragi totesi naureskellen, eli pääsiäisen tienoilla on sitten jotain mitä odottaa....toisin sanoen, tuleeko PS3 aivan maaliskuun lopulla tai huhtikuun alussa?

Mielenkiintoista Kutaragissa on hänen insinööritaustansa, joka tulee entistä enemmän ilmi. Hän pitää pc:stä ja näkeekin PlayStation 3:n enemmän pc:nä kuin vain pelikoneena, joka on kuitenkin vapaa pc:n monista ongelmista.

Tosin, tämän takia Kutaragi suosii täysin avointa verkkopalvelua, eikä näe Xbox Liven kaltaista palvelua välttämättömänä, vaan hän haluaa kustantajien ja muiden tekevän tietyissä rajoissa mitä tahtovat. Hän kuitenkin vahvisti, kuten Phil Harrisonkin, että perusverkkopalvelut kuuluvat oletusarvoisesti PlayStation 3:een, mutta tämä puoli on edelleen hämärän peitossa.

Kyllä, yritin kysyä Kutaragilta hänen täysin kryptisestä TGS06-avauspuheestaan ja verkkopalvelusta yleensä, mutta näihin ei juurikaan saanut ruuhkassa vastausta.

Ken_chillin.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Formula One 1"

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On todella hieno asia että PS3 myöhästyi. Erittäin hyvä. Kyllä eurooppalaisten nyt kelpaa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

miksei ps3 julkastais vasta parin vuoden kuluttua niin silloin olisi paras launch ikina, enempi pelei ikina julkaisussa:D

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

They spit on me in my homeland...? :D :lol:

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ps3 eEurooppaan vaa mahollisimman nopee! Perhana ku myöhästy.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PASKALAINEN!