PlayStationin plussalaisille ilmainen God of War, Ascensionista tänään demo

PlayStation Plus -jäsenet voivat tovin aikaa napata God of Warin teräväpiirtona haltuunsa veloituksetta. Jumalien voima näkyy ensi kuussa myös PlayStation All-Stars Battle Royalessa, kun Zeus liittyy taistoon.

27.2.2013 20:03

Upouusi God of War: Ascension -peli lähestyy, mistä Sony on pyrkinyt nyt muistuttamaan erityisesti PlayStation Plus -pelaajia. Yhtiön on ilmoittanut tuovansa tänään plussalaisille ladattavaksi ensimmäisen God of Warin teräväpiirtoversion ilmaiseksi odotusta lievittämään.

Etu on voimassa kahden viikon ajan. Mikäli sen ehtii tuolloin lataamaan, on peli pelattavissa niin kauan, kun pelaaja sattuu vain olemaan PlayStation Plus -palvelun jäsen.

Aihetta sivuten Sony on nyt myös vahvistanut laajentavansa PlayStation All-Stars Battle Royale -mätkintänsä hahmokaartia seuraavaksi kahdella uudella hahmolla ja yhdellä uudella kentällä maaliskuun loppupuolella. Toinen ukkeleista on juurikin God of Warista tuttu Zeus, toinen puolestaan Dead Space -sankari Isaac Clarke.

God of War: Ascension on tarkoitus saada valtaosaan Euroopan maista maaliskuun 13. päivä. Pelin demo julkaistaan PlayStation Storessa puolestaan kaikkien saataville tänään.

Ohessa Ascensionin uusin traileri.

Linkki Ascension-traileriin

Lähde: PlayStation Blog, IGN

Lisää luettavaa