PlayStationista tuli Call of Dutyn uusi ensisijainen koti / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStationista tuli Call of Dutyn uusi ensisijainen koti

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Sony ja Activision ovat ryhtyneet läheiseen yhteistyöhön marraskuun 6. päivä julkaistavan Call of Duty: Black Ops III:n suhteen. Omassa E3-lehdistötilaisuudessaan Sony vahvisti, että toisin kuin aiempien Call of Duty -sarjan osien kanssa, tullaan Black Ops III:n tulevat karttapaketit julkaisemaan PlayStationeille aina ennen muita alustoja.

Aiempina vuosina Activisionilla on ollut vastaavanlainen diili Microsoftin kanssa. Tästä syystä esimerkiksi Advanced Warfaren kaikki karttapaketit ovat tulleet ensiksi Xboxeille ja vasta kuukauden viiveellä PlayStationeille ja pc:lle.

Sonyn ja Activisionin uuden sopimuksen myötä PlayStation 4:llä tullaan ensimmäisenä pääsemään käsiksi myös Black Ops III:n moninpelibeetaan. Sonyn mukaan beeta järjestetään elokuussa ja siihen on mahdollista osallistua pelin ennakkotilaamalla.

Ohessa traileri Black Ops III:n moninpelistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ei tuu ikävä!

Käyttäjän frozen kuva
frozen

en ole ikinä ostanu yhtään cod dlctä ja en kyllä näe syytä miksi ostaisin tulevaisuudessakaan sitten kun sen pelin hinta droppaa sinne 15€ paikkeille ;)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

On kyllä naurettava tuo codin beta. Pelkille ennakkotilaajille ja jotain yksinoikeus pelleilyä kaupan päälle. Tämä takaa jo sen että käytettynä lähtee ostoon sitten joskus halpana, jos lähtee ollenkaan.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Odotin peliä vielä eilen kovasti, mutta tän gameplayn jälkeen tunnelmat lässähti. Muut firmat tarjosivat vaikka mitä herkkua loppuvuodeksi ja tää uusi COD näyttää vaan liian sekavalta. Eikä tuo tulevaisuuden robottisota oikein nappaa. Alennuksesta sitten.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Kuollut codi yrittää vielää ja feilaa pahasti :p...

Käyttäjän GTA_COD.FANIPOIKA kuva
GTA_COD.FANIPOIKA

Odotukset Multiplayerin ja kampanjan kohdalla laskivat kyllä aivan alas mutta toivottavasti zombeissa ei ole tuota futuristista paskaa ja tuota Titanfallista pöllityä seinäjuoksua.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Kiinostais, mutta samalla väsyttää jo -_-. Tuo ihan surkea etu että "tulee etuajassa ennen muita alustoja", mitä mikkikin mainosti aikoinaan. Sonylla oli taas silloin paljon paremmat kortit vasta tähän sellaisella 3 osapuolen pelejen lisäsisälöllä jota ei saanu muilla alustiolla. Siinä on ideaa, tuossa ei.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tuosta kyllä enää COD tullut mieleen kun videota katsoi. On Titanfallia ja muuta sen verran mausteena.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Koko peli on tähän mennessä vaikuttanut tosi sekavalta pelattavuuden suhteen muut kaipa meininkiin tottuu kun pääse itse kokeilemaan. Kyllä tätä vielä odotan innolla :D toivon vaan että tahänkin tulisi ilmaista extra sisältöä niin kuin AW:en

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Juu on kyllä sen näköstä meininkiä että saapi jäädä tämäkin codi väliin.

Nostoja