Pleikkarin ruoskafantasia iskee lataamoon / Uutiset / pelaaja.fi

Pleikkarin ruoskafantasia iskee lataamoon

4.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
5

Konamin legendaarinen Castlevania: Symphony of the Night kääntyy PlayStationilta Xbox 360:n Live Arcade -palveluun. Ladattavaksi peli tulee vuoden 2007 alussa.

Kaksiulotteinen tasoseikkailu synnytti niin kutsutun metroidvania-kaavan, joka lähettää pelaajan tutkimaan laajaa karttaa, jonka eri alueille pääsee vasta hankittuaan uusia kykyjä.

Uusimman 2d-Castlevanian eli DS:n Dawn of Sorrow'n arvostelun voi lukea vain tilaajille tarkoitetusta Pelaajan arvostelukannasta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lisää loistopelejä Live arcadeen.. Tätähän voisi harkita, kun olen pelannut viimeksi castlevaniaa SNESillä!

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Enpä olisi ihan heti uskonut ?! Mutta 360:sen paras pelihän se on tottakai :)

Käyttäjän Ivanov kuva
Ivanov

Koittakaas saada jotain ensikatsausta/uutista, jotain aiheesta Portrait Of Ruin n_n

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Ei voi muuta sanoa kuin Mahtavaa! Puolisen vuotta sitten sattoi nähdä villejä unelmia keskustelupalstoilla kuinka hienoa olisi jos SotN tulisi XBLArcadeen. Uskomatonta, että näin sitten kävikin (toivottavasti, en vieläkään oikein usko tätä). XBLA:n portfolio manager Ross Erickson hehkutti pari kuukautta sitten, että tulossa kovaa kamaa on tulossa, mutta luulin miehen puhuvan vain PR-huttua. Eipä näköjään puhunut.

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Voi olla, että jatkossa Arcadeen tulee vielä enemmän ns. isoja pelejä eikä vain 20-vuotiaita vanhuksia. Nykyisin Arcade-pelien suurin sallittu koko on noin 50 megatavua. Kun Microsoft julkaisee uuden, isomman muistikortin konsolilleen, pelien kokorajoitusta voidaan nostaa.

Tulossa on tiettävästi esimerkiksi EyeToyn kaltaisia pelejä, joita pelataan Live Vision -kameran avulla. Myös jo julkaistuja pelejä päivitetään yhteensopiviksi kameran kanssa. Saapa nähdä, kannattaako päivittäminen. Nykyiset pelit eivät kuitenkaan ole maata järisyttäviä, mistä kielii jo Street Fighter II:n tekemä Arcade-pelien myyntiennätys vaivaisessa vuorokaudessa.

Henkilökohtaisesti haaveilen edelleen Marathon- ja System Shock -sarjan Xbox Live Arcade -käännöksestä. Mutta jos vain yksi peli pitäisi valita Arcadeen, se olisi ehdottomasti Tim Schaferin Grim Fandango. Siinä sivussa voisivat sitten julkaista ne loputkin miehen LucasArts-klassikoista. :)